Een persoonlijke update

Geplaatst op 27 juli 2014 door Emmy in Persoonlijk / 8 Comments

Vandaag ook een persoonlijke update, omdat ik dat altijd leuk vind om te lezen bij anderen, maar het ook wel even lekker vind om weg te schrijven. Vandaag dus als extraatje dit stukje over.. vanalles!

Laten we beginnen met mijn haar. Ja heel random. Ik ben eindelijk weer eens naar de kapper geweest, omdat ik op vrijdagochtend helemaal hysterisch werd van de klitten in mijn haar. Ik was op donderdag gaan zwemmen en het zand + water deed mijn haar geen goed. Een gedeelte was gewoon dood en dun.. Dus schaar er in. Nu zit het meteen een stuk beter, al is mijn Meridakapsel dan wat minder uitbundig tijdens Castlefest. Ja, want daar ga ik weer bijna heen! Ik heb er super veel zin in!

Een ander nieuwtje is dat is gestopt ben met mijn atelier. Had jij een atelier? Ja, in Den Bosch. Maar ik kwam er niet zo vaak. Het internet deed het slecht, het was toch net te ver reizen om ‘even’ heen en weer te gaan en de helft van de spullen had ik thuis en de andere helft daar. Ook hebben we tijdens de wintermaanden heel veel problemen gehad met schimmel en vochtschade, waardoor ik mezelf in dat jaar niet heb kunnen aanleren er regelmatig heen te gaan. Om kosten te besparen heb ik besloten te stoppen en om thuis te werken. Ik vind het wel jammer, want daar kon ik nog wel eens lekker kletsen met de andere dames, maar we liepen elkaar vaak mis. Dus… Ik moet een hele boel spullen zien weg te werken hier in ons appartement. Help?

En dan die zomerdoelen die ik had opgesteld…Β zullen we het daar maar even niet over hebben? Ik heb nog zo veel ideeΓ«n, maar ik kom er toch nog niet helemaal aan toe. Ik hoop nog wel te kunnen schrijven en herschrijven de komende maand! Maar ik kan wel zeggen dat mijn doel om eindelijk eens te beginnen aan Once Upon A Time gelukt is. En ik ben meteen verslaafd! Het is echt afkicken, want ik heb seizoen 2 nog niet. ZUUR! En geld heb ik nog niet. Nog niet? Ja, nog niet! Want ik heb van de week te horen gekregen dat ik – als het goed is – na de vakantie op een school kan gaan werken. Een beetje net als wat ik vorig jaar deed, maar dan toch net iets anders. En meerdere dagen! Dat is echt een hele opluchting en ik ben blij dat ik op deze manier meer onderwijs ervaring op kan doen en weer een nieuwe school leer kennen. Ik stageplaats voor volgend jaar moet ik nog vinden. Oeps! Maar ik merk dat ik deze vakantie echt eventjes nodig heb… Want ik vertrek bijna!

Zo ga je bijna nooit weg, en zo opeens wel. Vanaf woensdag ga ik samen met mijn vriend kamperen in Noordwijkerhout. In het weekend hebben we Castlefest, maar om er toch meer een vakantie van te maken hebben we besloten er eerder heen te gaan en langer te blijven. Lekker naar het strand en even helemaal niks. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik al een hele stapel aan het samenstellen van boeken die ik perse mee wil nemen. Niet dat ik er helemaal aan toe kom waarschijnlijk.. maar Sssssst. Het gaat om het idee. In ieder geval weten jullie dan waarom ik eventjes minder of niet zal reageren op blogberichtjes. Uiteraard blijven er wel blogjes online komen, want ik ben druk aan het werk om vooruit te plannen.

Ook wil ik binnenkort een nieuwe vormgeving gaan maken voor zon en maan.. Ik heb allerlei plannetjes, maar ik moet ze nog allemaal uitvoeren (foei). Ik neem mijn schetsboekje mee op vakantie, dan kan ik daar mooi gaan tekenen. Ik wil wat meer illustraties toepassen bij de recensies.. Het allemaal meer eigen maken. En natuurlijk ook mijn plan van vorig jaar opzetten: printables om onze agenda’s boekwaardig te maken! Laat vooral weten wat jullie graag zouden willen zien. Ik heb in ieder geval een zo saai mogelijke agenda gekocht, zodat ik hem kan pimpen. Ik heb immers niet voor niets als die foldertjes bewaard. πŸ˜‰

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

 

Tags:

Divider

8 responses to “Een persoonlijke update

 1. He…Noordwijkerhout ligt vlakbij… Is Castlefest gratis of zo? Hoe lang duurt dat? Het lijkt me leuk, maar ik weet er eigenlijk niet zo veel over.
  Jammer dat je je atelier weg hebt moeten doen, dat lijkt me echt balen.
  Fijne vakantie! πŸ˜€

  • Castlefest is helaas niet gratis πŸ˜‰ Kaartjes kosten 20 euro per dag ofzo.. Maar ik heb een weekendkaart, dus ik betaal minder. Het is het eerste weekend van augustus, van vrijdag t/m zondag.. En het is er heeeeeeelijk. πŸ™‚
   Qua atelier.. Tja, het is jammer.. Maar al mijn tekenspullen thuis hebben is ook wel lekker hoor!

 2. Ik zou eigenlijk ook nog eens naar de kapper moeten gaan. Momenteel ben ik weer aan het afwegen of ik volume heb en het dus terug in laagjes moet, of net de stijle en lange Arwen-look. πŸ™‚ Dat wordt wat puzzelen voor je om al je materiaal bij jullie thuis te kunnen opbergen. Langs de andere kant hou je nu je thuis werkt misschien meer leestijd over. Verslavend hΓ© die OuaT, ik ben momenteel bijna aan het einde van seizoen 3. Veel plezier op Castlefest daar wil ik heel graag eens naar toe. Ondertussen ben ik mezelf dan maar aan het troosten met een nieuwe outfit te bedenken tegen F.A.C.T.S. πŸ™‚

  • Bij mij raadde ze me af om laagjes te nemen.. En dat snap ik wel met mijn enorme bos.. Haha. Maar ik was ook echt al drie jaar niet geweest, dus dat ik ook wel erg.
   Ik kan niet wachten om verder te kijken.. Maar eerst even sparen. En ik wil ook een nieuwe outfit! Wilde hem eigenlijk voor castlefest, maar dat is helaas niet gelukt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.