De Spannendste Zomerdoelen

Geplaatst op 28 juni 2014 door Emmy in Column, Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 4 Comments

Na een jaar keihard werken aan school, stage en werk, mag ik eindelijk zeggen dat ik vakantie heb. Met allemaal 7’ens en een paar 8’en, mag ik concluderen dat ik het lekker heb gedaan op school en goed op weg ben naar het afstuderen. Gek gevoel dat ik nu al op de helft ben! Het was in ieder geval een jaar waarin ik mega veel geleerd heb en ontzettend heb moeten doorzetten, maar het was het waard! En nu is het tijd om lekker te genieten van de zomer… En wat hoort er bij zo veel vrije tijd? Een aantal doelen die ik graag wil halen!

Lezen

Allereerst, het lezen. Lezen doe ik natuurlijk al ontzettend veel, maar ik hoop in de zomer eigenlijk alle boeken die ik KAN lezen op mijn nog-te-lezen plank weg te lezen. Wat bedoel ik met kan? Sommige boeken zijn latere delen in een serie waar ik de tussendelen dus niet van heb en dus niet verder kan lezen. Als ik in ieder geval de boeken kan lezen die ik wel lezen kan, dan ben ik een gelukkig mens. Maar ik verplicht mezelf hier niet in, want er komen vast ook nog andere boeken op mijn pad! Ik hou in ieder geval braaf de TBR-posts van elke maand aan.

Schrijven

Zonder de verplichtingen van school heb ik eindelijk weer eens tijd om in de pen te klimmen. Ik heb echt allemaal ideeën en die wil ik gaan uitwerken! Een aantal onafgemaakte verhalen blijven nog even op de stapel liggen, want ik moet natuurlijk wel keuzes maken. Allereerst ga ik beginnen aan het redigeren van Monica. Ja, dit verhaal is af, maar heeft nog geen titel en moet in details nog flink bijgeschaafd worden. Toch kijk ik daar enorm naar uit, want ik vind dat het verhaal potentie heeft. Ik zal de eerste paar hoofdstukken delen op Wattpad.

Vervolgens ben ik pas begonnen aan een nieuw verhaal, wat BLOED & VUUR heet.

Dit verhaal valt vooral onder fantasy en de eerste 2 hoofdstukken zijn te vinden op Wattpad. Klik op de omslag om hem te lezen en laat vooral een reactie achter, want dat motiveert mij altijd enorm om door te schrijven. Ik hou in ieder geval erg van de rauwe duistere wereld die er wordt geschetst.

Tekenen

Afgelopen jaar heb ik minder kunnen tekenen dan ik wilde, wat ik heel jammer vind. Tekenen is natuurlijk mijn grote hobby, en mijn werk. Dus zoek je nog een leuke illustrator, stuur mij een berichtje!

Daarnaast wil ik mijn portfolio eens uitbreiden (en dus mijn portfoliowebsite even bekijken) en beginnen aan een kinderboek wat mijn vriend en ik bedacht hebben. Super leuk!

Ook ga ik brainstormen over een aantal workshops die ik dit jaar nog ga geven. Awesome!

Maken

Al maanden heb ik een nieuw kostuumidee in mijn hoofd: een herfst fearie. Dus, om daar eindelijk eens wat vaart in te krijgen, wil ik beginnen met de elfenvleugels, waar ik het ontwerp al voor heb gemaakt. Ik hoop eigenlijk dat het lukt om het voor Castlefest te realiseren!

Doen

Naar Castlefest! Lekker een weekje kamperen en genieten van de muziek, mensen en sfeer daar!

Een Special Secret Project… 🙂

Werk vinden. Dit is wel een belangrijke, want het leven is niet goedkoop en ik zit dus weer tijdelijk zonder werk, met nog geen vooruitzicht hoeveel ik volgend schooljaar kan werken. Dit vind ik vervelend en stressvol, dus als je iets weet! Illustreren doe ik uiteraard ook! *hint hint*

Stageplaats vinden. Want komend schooljaar gaat het onderwijs natuurlijk gewoon door!

 Leren

Kunstgeschiedenis. Leren?! In de vakantie!? Ja, het zal toch een beetje moeten. Ik vind mijn niveau van kunstgeschiedenis namelijk nog onder niveau.. Dus dat wordt lezen, lezen, lezen.

Zon en Maan

Tot slot, dit blog. Zoals jullie al gezien hebben, ben ik bezig met een nieuwe vormgeving (je moet je talenten immers benutten) en ben ik al flink bezig met het op orde brengen van de categorieën. Er komen kleine dingetjes bij waarvan ik denk dat ze een leuke toevoeging gaan zijn. Ook probeer ik deze zomer al te beginnen met het brainstormen voor de tweede Boeken Adventskalender!

Natuurlijk sta ik ook open voor wat jullie graag zouden terugzien op Zon en Maan.

Dit waren ze al weer. Het zijn er flink wat geworden, daar ben ik me van bewust.. Maar ik ben graag met allerlei verschillende dingen bezig. Dat past namelijk bij mij. Ik hoop dan ook dat ik aan alles toe ga komen, want voor je het weet begint het ‘echte’ leven weer.

Wat zijn jouw zomerdoelen?

Tags:

Divider

4 responses to “De Spannendste Zomerdoelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.