Een kaartje krijgen vrolijkt je dag op

Geplaatst op 15 december 2021 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Ik ben echt dol op kaartjes krijgen: ik vind het zo gezellig om ze op te hangen en te weten dat er iemand aan je denkt. Dat was ook de reden waarom ik dit jaar graag weer kaartjes wilde gaan sturen. Het is allemaal nog steeds niet normaal en daarom zien we elkaar veel minder dan ik zou willen. Dankzij Fotofabriek maakte ik simpel mijn eigen kerstkaarten en kon ik een echt een kaartje sturen die bij ons past.

Het kaartje heb ik zelf ontworpen aan de hand van een foto die mijn schoonmoeder van Lily maakte en met het kerstnummer van Elton John en Ed Sheeran op de achtergrond. Vervolgens mocht ik een setje dubbele kerstkaarten ontvangen van Fotofabriek, waar ik heel blij mee ben want ik vind eigen gemaakte kaartjes leuker dan de meeste kaartjes uit de winkel. Het maakproces was weer heel gemakkelijk en overzichtelijk en binnen enkele dagen had ik de kaartjes al in huis. Ik ben natuurlijk meteen in de pen geklommen om ze op tijd bij de ander op de deurmat te hebben, want we weten allemaal hoe dramatisch de post kan zijn rond de feestdagen.

Ik heb zelf een paar linten gespannen zodat ik alle kaartjes die ik mag ontvangen kan ophangen. Het wordt echt een gezellig hoekje zo naar de kerstboom en ik hoop stiekem dat we ook veel kaartjes mogen ontvangen, want ik vind het echt heel leuk om kaartjes te krijgen. Ik neem me ook meteen voor om meer kaartjes te gaan versturen, want ik weet hoe blij het iemand kan maken. Ik denk dat ik in het nieuwe jaar een aantal kaartjes ga ontwerpen – verjaardagskaarten bijvoorbeeld – die ik dan gemakkelijk kan opsturen. Het voordeel van fotofabriek is dat ik meteen meerdere kaarten kan laten drukken en dat de kwaliteit echt heel goed is.

Heb jij kerstkaarten gestuurd dit jaar?

Tags:

Divider

3 responses to “Een kaartje krijgen vrolijkt je dag op

  1. Ja, naast de kaartjes naar familie en vrienden doe ik ook jaarlijks een ‘Old Skool Christmas’ in de swap, mijn deuren hangen dus heerlijk vol met echte ouderwetse kerstkaarten via de brievenbus!

    Ik hou er van ❤️

  2. Ja hoor en ik begon al ergens eind september à begin oktober met knutselen om ze allemaal tijdig klaar te krijgen. Ik stuur er sowieso al vrij veel uit mezelf maar daarnaast organiseerde ik dit jaar ook voor de 5de keer een Kerstpost-actie. Hopelijk kan ik die laatste nog lang blijven organiseren want ik vind het telkens heel fijn om al die kerstpost-foto’s op social media te zien opduiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.