Een getekend verleden #1

Geplaatst op 27 september 2014 door Emmy in Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 3 Comments

Nee hoor, geen drama post! Maar vandaag wilde ik jullie graag door middel van een filmpje laten zien hoe mijn creatieve uitspattingen van de afgelopen jaren zich uitte in mijn tekenboekjes. Ik heb een hele kist vol agenda’s, tekendummy’s en notitieboekjes en die wilde ik vandaag eens bekijken met jullie! Geen kindertekeningen, maar vast wel leuk om te zien!

Een andere keer zal ik jullie wel wat ander werk laten zien. Geniet van het kijken!

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags: ,

Divider

3 responses to “Een getekend verleden #1

  1. Die uilen shirts die je ontworpen hebt zijn echt leuk! Vooral die rode šŸ˜€ En ik vind die manga tekeningen ook heel gaaf! Wel jammer dat ze dat er gewoon helemaal uitrammen op de Kunstacademie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.