Dromen komen toch uit.

Geplaatst op 9 maart 2015 door Emmy in Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 80 Comments

Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, was de teleurstelling best groot toen ik met maar een paar stemmen verschil de Blossom Books coverwedstrijd verloor. Ik ben altijd best onzeker geweest en dit voelde ergens toch een beetje als falen. Maar zoals anderen gelukkig tegen me zeiden; je bent wel mooi nummer één van alle inzendingen geworden, hoor! En daar hadden ze helemaal gelijk in.

En mijn neerslachtige gevoel moest al snel ruimte maken voor vreugde, want twee andere ontwerpopdrachten waar ik voor werd gevraagd gingen wél door. Vandaag laat ik met trots zien welke echte ‘Emmy’s’ er binnenkort in de winkel te vinden zullen zijn.

Allereerst mocht ik voor Unieboek het Spectrum, bekend van Best of YA een ontwerp maken van The Hunger Games. Deze quote zou uiteindelijk op een tas verschijnen. Ik besloot de quote te tekenen en dit is het resultaat!

11007778_939979732713285_1992213088_n

Ik vind hem heel tof geworden (al zeg ik het zelf!) en heb echt al mega leuke reacties gelezen! Zelfs iemand die wilde dat ik hem zou tekenen. WAAAAAT. Zo tof! Vanaf 23 maart is deze te koop bij (hopelijk) zoveel mogelijk boekhandels voor maar €3,95!

Boekhandel Stevens heeft aangegeven dat de tas er in ieder geval zal zijn bij de YA party! Wie zie ik daar?

Dan als tweede natuurlijk iets wat mijn illustratorendroom is geweest en waarvan het hopelijk het startsein is geweest voor heel veel nieuwe opdrachten; een boekomslag! In de zomer verschijnt bij Blossom Books de Nederlandse uitgave van Lobsters, waarvan ik de omslag heb getekend!

11046922_1078946905454060_2101694955666926517_n

Hij wordt lekker knal; neon! En ik vind het echt ontzettend gaaf dat ik de kans heb gekregen om de omslag te maken. De eerste reacties zijn mega leuk.. Dus ik kan niet wachten tot hij echt gedrukt wordt. TOFFFF.

Tags: , ,

Divider

80 responses to “Dromen komen toch uit.

 1. Wauw Emmy, zo fijn! Gefeliciteerd met je prestaties!
  Ik had je op Twitter al gezegd dat ik de tas super vond en de boekomslag is al helemaal geweldig!
  Ik hoop dat ik ze beiden ook vanuit België zal kunnen bestellen want ik wil ze wel heel erg graag in mijn bezit hebben!

  x

 2. Tessa

  Super gaaf, Emmy! Echt super dat je droom uiteindelijk toch uit is gekomen. Alleen een beetje jammer dat er “met happy ending” op de voorkant staat. Hopelijk geen spoiler 😡

 3. Wauw, super, dromen die uitkomen zijn leuk! 😀 Ik vind jouw stijl van illustreren ook echt tof, ik wil die tas echt hebben – en Lobsters ook, maar goed, dat wilde ik sowieso al, haha.

 4. Zo super tof voor je Emmy! Kan niet wachten tot Lobsters uit is en je tas verkrijgbaar is. Misschien wil onze Bruna in Veendam de tas ook wel aanschaffen :D. Heb het ook voor elkaar gekregen dat Blindelings van Chinouk daar in de winkel kwam te liggen, dus willen ze dit vast ook niet missen!

 5. Super! Mag je zeker trots op zijn, die tas is echt mooi geworden. En die cover vind ik zo anders maar ook wel mooi. Ik hou wel van anders. Proficiat met je prestaties!

 6. Nicole

  Wat gaaf Emmy! Gefeliciteerd! Door blijven dromen is altijd goed, wie weet zijn er nog meer boeken met een cover door jou gemaakt 😉
  De tas vind ik erg leuk, als ik hem zie in de boekhandel, ga ik hem zeker aanschaffen! 😀

 7. Wow, wat super! Ik vind vooral die cover echt te gek. Ik kan me wel nog niet zoveel voorstellen bij de neonkleur. Ik vind ‘m zo op beeld in elk geval wel heel mooi, koraal-achtig!

 8. Wat enorm gaaf Emmy, ik vind ze prachtig! En over die coverwedstrijd, ik had op jou gestemd hoor, het liefst had ik gewoon twee versies van het boek gehad zodat je allebei de covers kon kopen. Maar gefeliciteerd! Op naar nog meer dromen (en covers) die uit mogen komen 🙂

 9. Wauw, wat een reacties, haha xD Echt super vet Emmy 😀 Ik zag de cover van Lobsters al ergens voorbijkomen en toen had ik al zo’n gevoel dat jij hem gemaakt had xD Ik wist toen namelijk nog niet wist dat hij door jou ontworpen was ^^ Ik vind het zo knap dat je een geheel eigen tekenstijl hebt!

 10. Oe! Dat van die tas wist ik al wel, maar van het omslag nog niet! Ziet er lekker leuk uit, Emmy! Alleen psst… dat is toch geen neonkleur? xD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.