Deze Young Adults verschijnen in augustus

Geplaatst op 30 juli 2019 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Augustus staat weer voor de deur en dus heb ik weer een overzicht gemaakt met een aantal young adults die in augustus zullen verschijnen. Juli was een vrij rustige maand, dus ik hoop dat jullie die tijd lekker hebben kunnen gebruiken om je TBR een beetje te tackelen! Laten we eens kijken wat voor moois er in augustus verschijnt.

Nederlands

Magiër 2 - De duivelsdief
Riverdale - De roadtrip
Backpack

Hoewel ik De laatste magiër niet helemaal wist te waarderen, ben ik toch wel een beetje benieuwd naar het vervolg.

Jane, de vos en ik
Schemering 2 - De kleuren van schaduw
Het vallen van de nacht

Yay, De kleuren van schaduw!!!

Het Koninkrijk

Naar Het koninkrijk ben ik ook heel erg benieuwd!

En dat was het? Wow. Ik dacht serieus dat er in augustus veel meer zou verschijnen. Het is natuurlijk echt vakantietijd nu, dus eigenlijk zou het geen verrassing moeten zijn.

Engels

Sea Witch Rising
Making a Play
Of Ice and Shadows

Twee van deze vervolgen spreken me wel aan.. Nu moet ik eerst de eerste delen maar lezen…

Picture Us In The Light
The Demon World (The Smoke Thieves Book 2)
Dance of Thieves

Ohhhh ik kijk echt uit naar het vervolg van The Smoke Thieves.

Lost
A Lite Too Bright
Master of Sorrows

Ik moet zeggen dat ik ook niet helemaal warmloop voor wat er deze maand in het Engels gaat verschijnen. Vorige maand dacht ik echt dat er in augustus vanalles zou gaan verschijnen, maar dat valt dus een beetje tegen.

Maar goed, dan is deze maand ook ideaal om onze TBR te tackelen!

Is er een boek waar jij enorm naar uitkijkt?

Tags: ,

Divider

One response to “Deze Young Adults verschijnen in augustus

  1. Oh fijn dat het 2de deel van lisa maxwell ook word vertaald. Ik heb de eerste in het engels al een eeuwigheid. Ik kwam er toen niet goed in en vond het irritant dat het toch geen standalone bleek te zijn, haha. Maar ik moet het echt nog eens proberen.

    Ik kijk zelf heel erg uit naar To Be Taught if Fortunate van Becky Chambers. Een novella maar tot nu toe vind ik alle boeken bij Chambers super.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.