De leesbeesten hadden een verrassing voor me: een babyshower!

Geplaatst op 19 januari 2020 door Emmy in Persoonlijk, Zwangerschap / 5 Comments

Rob deed al een tijdje mysterieus. Hij liet me vier dagen blokken in mijn agenda en zei dat we dan iets speciaal zouden gaan doen. Nu ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd en kan ik totaal niet tegen dat soort mysterieuze acties, dus de visser in mij wilde alle informatie die ik maar uit hem kon peuteren tot me nemen. Ik had zo’n idee dat het wel eens een babyshower kon zijn, maar met wie en waar? Geen idee.

In de week voor de datum wist ik een aantal dingen: 1. ik moest er zelf heen rijden en 2. ik kon dat zonder navigatie en erg ver was het ook niet. 3. We zouden er om kwart over 2 moeten zijn en zouden iets op gaan halen.

Uiteindelijk hoorde ik dat we langs Annabel zouden rijden. Ik wist haast zeker dat het een babyshower moest zijn, maar ik durfde dit niet hardop uit te spreken. Ik had ook echt geen idee wie er dan zouden komen.

En het bleek… De leesclub te zijn!

Wat een lieverds zijn het toch, dat ze allemaal de handen ineen hebben geslagen om dit voor mij te organiseren. Ze hadden de boel prachtig versierd, een hele stapel cadeautjes voor mij en de kleine klaarliggen en heel veel lekkere hapjes gemaakt.

We zijn dan ook flink verwend en ik vond het fantastisch. Ik vond het zo leuk om het mee te maken en ook zo mooi hoe deze Leesclub samen is. Zoals ik een tijdje terug al schreef ben ik zo blij met de vriendschappen die erdoor zijn ontstaan en dit onderstreept het alleen maar!

Het was vooral heel erg gezellig. Lekker kletsen, eten, wat drinken en natuurlijk ook een spelletje. Zo mochten we fruithapjes proeven en proberen te achterhalen welk fruit waar in zat. Ik vond het hilarisch. In z’n geheel paste dit zo goed bij mij: rustig, niet teveel poespas en gewoon gezellig bij elkaar zijn. De middag vloog dan ook om.

We hebben onder andere luierdoekjes, een aantal kleertje, knuffeltjes, een door een oma gemaakt dekentje, boekjes en nog veel meer mooie dingen gehad. En die mooie sjerp? Die ga ik op de dag voor mijn verlof ook met trots naar mijn werk dragen!

Lieve leesbeesten: bedankt! Bedankt voor alles: de cadeautjes, de hapjes, de gezelligheid, jullie vriendschap en bovenal jullie betrokkenheid en liefde voor Potata. <3

Tags: ,

Divider

5 responses to “De leesbeesten hadden een verrassing voor me: een babyshower!

  1. Ik vond dit echt zo’n lieve verrassing. Zo fijn dat ze dit voor je hebben georganiseerd en dat het ook echt een verrassing is gebleven terwijl toch heel wat mensen er van op de hoogte waren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.