De invloed van D&D op ons huis

Geplaatst op 23 maart 2019 door Emmy in Overig, Recensie / 2 Comments

Twee keer in de week strooien wij rond met dobbelstenen en kruipen we in de huid van een ander – zelfbedacht – personage. En als je zo’n personage dan een paar jaar speelt, dan wordt deze dierbaar. Zo dierbaar dat je er het liefst fanart en fanfiction over wilt zien. En die kans krijgen we onlangs!

Met valentijnsdag wonnen mijn man en ik een actie op facebook van de artist @dnd_character_design. Zij zou onze karakters tekenen en daar kwam een fantastische tekening uit waar we onmiddellijk verliefd op werden. We wisten meteen dat wij deze ergens in huis wilde gaan ophangen.

Niet veel later kreeg ik een mailtje van FotoOpCanvas of ik interesse had in een samenwerking. Ik wist meteen dat dit een perfecte match zou zijn en een ideaal moment om de illustratie op canvas te bestellen.

Een foto op canvas bestellen is niet moeilijk: je hoeft enkel je bestand te uploaden en dan kan je kiezen voor verschillende vormen en formaten. Ik mocht een bepaald formaat kiezen – wetende dat dit vast erg groot zou worden – en ik was in eerste instantie een beetje bang voor de kwaliteit die eruit zou komen. Zou het niet pixelig worden? Of veel te groot voor aan de muur?

Niet veel later kwam het resultaat binnen! Het canvas is stevig en hoewel er heel licht lijntjes te zien zijn van het printen, heb je daar op afstand weinig last van.

Met plakspijkers hebben we het canvas aan de muur gehangen, maar je kunt ook een baklijst of ophangsysteem aan je bestelling toevoegen. Dat was misschien wel handig geweest. Maar hij hangt nu en hij hangt prima!

Ik ben heel blij met ons canvas in de woonkamer. Het is natuurlijk wel een beeld waar je van moet houden, maar dit biedt wel meer opties om in huis te rouleren en mocht ik weer een tof canvas willen bestellen, bijvoorbeeld een fotocollage op canvas met alle toffe momenten die we samen hebben mogen meemaken, dan weet ik precies waar ik moet zijn.

Heb jij dingen aan de muur hebben die speciaal voor jou gemaakt zijn, of die niet als massaproductie uit de fabriek zijn gekomen? Ik hoor graag waar jullie je muur graag mee verfraaien.

Tags: , ,

Divider

2 responses to “De invloed van D&D op ons huis

  1. Ik heb alleen maar zulke ding aan de muur hangen!

    Allereerst heb ik 5 tekeningen van mezelf in de setting van Tanz der Vampire, gemaakt door een vriendin.
    Dan een tekening van Daniel Sharman gemaakt door haar broer.
    Een poster van de Beautiful Creatures filmposter, maar dan met een foto van mij en Daniel Sharman (gemaakt op een conventie) erin EN door hemzelf ondertekend, dankzij een vriendin die de bewerking heeft gedaan.
    Twee quilts aan de muur met bloemen en vlinders en de silhouet hoofden erin van mijn favoriete acteurs, diverse deurquiltjes en een quiltje van een wolf. Allemaal gemaakt door mijn mama!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.