Comic Con Londen Haul

Geplaatst op 14 juli 2014 door Emmy in Boeken, Evenement, Haul, Vlog / 10 Comments

Ik kan ons tripje naar de Londen film and comiccon.  in één woord samenvatten: AWESOME. En om de awesomeheid al een beetje te kunnen delen met jullie, heb ik vanmorgen meteen een haul opgenomen waarin ik mijn aankoopjes & aanwinsten laat zien. Meer over Londen verschijnt natuurlijk zo snel mogelijk!

Naar welk boek zijn jullie het meest nieuwsgierig?

Tags: , , , , ,

Divider

10 responses to “Comic Con Londen Haul

 1. OOOOHHHH Ruth Warburton!!!! Ik ben echt fan van haar. Ik vind Witch Finder echt zooo goed. Ik heb nu With Hunt hier liggen en ik ga hem echt snel lezen. Ik hoop inderdaad ook dat ie naar Nederland komt, want hij is echt goed! En de illustraties zijn inderdaad super mooi.

 2. Leuk filmpje, wie weet hebben we geluk volgend jaar op Comic Con in Nederland en komen daar ook een aantal schrijvers. Ik ben ook heel erg verliefd op London ik kan daar verdwalen in alle Waterstone winkels en andere kleine boekenwinkeltjes!

 3. Ik heb Throne of Glass, Crown of Midnight, en The Assassin’s Blade ook besteld. Alleen moet ik nog even 3 weken wachten. 🙁
  En ik wil ook naar ComicCon, dat lijkt me echt zo vet!

  • ComicCon is awesome.. Echt waar. 🙂 Het was zo tof dat er een boekengedeelte was! Ennuh.. Dat wachten op Thrones of Glass is het waard!

 4. Thyrze

  Wat gaaaaaf! Super leuk Emmy, heb door dit filmpje meteen weer mijn wishlist aangevuld haha. En ik ben genoemd in het filmpje ;3 Im famous! Hahaha, nog heel erg bedankt dat je het boek voor me wilde meenemen <3.
  Ik heb de Breathe duologie in mn kast staan en hij is echt geweldig! Het is echt een super leuke serie en hij zal je echt niet teleurstellen! Witchfinder staat bij mij ook in de kast, maar die moet ik nog lezen. Ik hoor er wel alleen maar goede dingen over, dus wie weet komt dat boek snel aan de beurt!
  En nu ik jou filmpje zo zie.. misschien dat ik volgend jaar ook maar eens een tripje richting ComicCon moet maken..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.