Boekpresentatie Oog om oog

Geplaatst op 20 oktober 2015 door Emmy in Evenement / 3 Comments

Afgelopen zondag was het zo ver: het nieuwe boek van Buddy Tegenbosch zou eindelijk gepresenteerd worden. Nu had ik het boek al een aantal maanden geleden gelezen en kreeg ik de mogelijkheid om behoorlijk te helpen met de promotie van het boek. Super leuk! Het was heel leuk om samen te werken met de uitgever, Buddy zelf en Tim om het boek in het zonnetje te zetten.

’s Morgens kreeg ik al een appje van Buddy over mijn recensie. We belden even kort over mijn rol in de presentatie en voor ik het wist zat ik in de trein om met Monica, Manon en Katja de primark onveilig te maken. Ik kocht wat kleren en precies op tijd stonden we in boekhandel Van Piere. En het was DRUK. Wauw.

Foto 18-10-15 15 07 15

Zie je die enorme kast vol oog om oog’s staan? Buddy verteld hier enthousiast over zijn boek.

Buddy hield een enthousiast praatje over het proces en zijn boek. Hij kan zo gemakkelijk praten in het openbaar, dat volgens mij iedereen aan zijn lippen hing. Iedereen die het boek nog niet gelezen had, was volgens mij overtuigd dit wel te gaan doen.

Foto 18-10-15 15 23 04

De eerste boeken werden uitgedeeld aan kritische meelezers en vrienden. En zijn vader.

Ik mocht dus ook naar voren komen, omdat ik het boek als doelgroep heb gelezen en heel enthousiast was. Ik vertelde over mijn eerste reactie na het boek en wat ik zo goed vond aan het verhaal. Het feit dat mijn blog werd vernoemd was tof en dat Buddy liet zien hoe genadeloos kritisch ik kan zijn vond ik een leuk extraatje.

Foto 18-10-15 15 30 43

Kei druk. Gelukkig is Van Piere zo mooi.

Toen was het signeertijd, maar omdat ik nog geen loon heb gehad, besloot ik het boek nog niet te kopen. Ik dronk wat icetea, maakte wat foto’s, at wat bitterballen en kletste met veel mensen. Het is altijd zo leuk om medebloggers te ontmoeten!

Foto 18-10-15 15 31 27

Het boek liep volgens mij erg goed, want Buddy heeft de volle tijd zitten signeren. Toen de rij was weggewerkt, besloot ik iedereen nog even gedag te zetten. En de winkel zou natuurlijk bijna sluiten. Op naar huis.

Foto 18-10-15 15 33 47

Buddy, ik weet zeker dat dit boek een hit gaat worden. En samen met Van Piere en Van Goor; bedankt voor de toffe boekpresentatie.

 

Tags: , ,

Divider

3 responses to “Boekpresentatie Oog om oog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.