De Boek Pioniers: Debuteren

Geplaatst op 10 april 2016 door Emmy in Vlog / 7 Comments

Sinds kort werk ik samen met Katja aan De Boek Pioniers, een youtube kanaal waarin wij met behulp van experts jullie brandende boekenvragen beantwoorden. Na een aantal draaidagen, mochten wij afgelopen donderdag onze eerste echte vlog online zetten: Debuteren op je 15e.

In Debuteren op je 15e komt schrijfster Sara Zonneveldt aan het woord. Zij debuteerde onlangs met haar boek Dromen. Maar daarmee is natuurlijk nog lang niet alles over debuteren gezegd. Debuteren is een droom van vele Young Adult lezers en wij hopen met onze vlog jullie net iets meer informatie te kunnen geven. In deze vlog komen uitgeefster Susanne van Dijk-Diependaal en vertegenwoordiger Esther van de Ven aan het woord, zij vertellen je alle ins en outs over hoe debutanten op de markt worden gezet en waar een goed debuut aan moet voldoen.

Dus heb jij schrijfambities? Kijk dan onze tweede vlog.

Binnenkort leggen we in een vlog alls uit over Wattpad en laten we natuurlijk zien hoe het achter de schermen verlopen is. Waar zijn we allemaal heen geweest voor deze vlogs? Dat zie je binnenkort!

Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op ons kanaal!

 

 

Tags: , ,

Divider

7 responses to “De Boek Pioniers: Debuteren

  1. Oli Veyn

    Geweldig!! Wat een waardevolle informatie. En ik heb zoveel vragen. Kan ik die nog ergens kwijt of komt er een QA vervolg? Of is dat teveel gevraagd? Dank aan Susanne, Esther en jullie voor het delen. Top!

  2. Wat mega-interessant! šŸ™‚ Ik heb zelf niet de behoefte om ooit een boek uit te brengen, maar horen hoe dat allemaal in z’n werk gaat, is wel tof! (Lijkt me ook helemaal niet vervelend om bij een uitgever te werken :))

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.