De Boek Pioniers: Debuteren op je 15e

Geplaatst op 8 april 2016 door Emmy in Vlog / 1 Comment

Afgelopen zondag maakten Katja en ik bekend dat wij zouden gaan vloggen onder de naam De Boek Pioniers. We zijn al een aantal maanden bezig met het project en hebben er ook al een aantal draaidagen opzitten. Ons doel is namelijk om jullie een zo compleet mogelijk antwoord te kunnen geven op vragen over het boekenvak.

Wij hopen hiermee de brug tussen uitgever/schrijver/expert en jullie, de lezers (of in dit geval) kijkers te slaan. Wij hebben ons eerste thema dan ook bewust afgewogen; hoe leuk zou het zijn als wij zelf  zouden debuteren met het thema ‘debuteren’?

Debuteren is een droom van vele Young Adult lezers. Het is echter geen gemakkelijke weg en daarnaast is het ook zelden duidelijk hoe het nou precies in zijn werk gaat. Wij besloten duidelijkheid te scheppen. Vandaag laten wij Sara Zonneveldt aan het woord. Wij spraken met haar af in haar favoriete boekwinkel en vroegen haar het hemd van het lijf. Deze goedlachse meid van 15(!) debuteert vandaag met haar boek Dromen! Zij verteld over haar debuutproces, over haar boek en geeft wat tips mee voor aspirant schrijvers.

Maar dat is niet alles. In onze volgende video laten we een uitgever en vertegenwoordiger aan het woord over debuteren. Dus wil jij weten hoe jij daadwerkelijk bij een uitgever naar binnen kunt komen, abonneer je dan vooral op ons kanaal!

Wil jij een vraag beantwoord hebben of een samenwerking aangaan met De Boek Pioniers? Neem dan contact met ons op.

Tags: , ,

Divider

One response to “De Boek Pioniers: Debuteren op je 15e

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.