Bloggen en illustreren #5

Geplaatst op 14 september 2015 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 10 Comments

Zoals jullie weten, ben ik naast beginnend docent en boekblogger, ook een freelance illustrator. Zo illustreerde ik een aantal producten van de Best of YA non-books lijn en ontwierp ik de omslag van Lobsters. Tevens heb ik een aantal blogs mogen voorzien van een of meerdere illustraties.

Afgelopen december kon je tijdens de Boeken Adventskalender  (ja, dit jaar weer!) een header winnen, waarbij ik twee winnaars uitkoos: Esmee en Joost. Nu kreeg ik het toen opeens mega druk, dus heb ik het een tijdje moeten laten liggen. Maar vandaag kon ik Joost dan eindelijk blij maken met een mailtje. En wat was ik opgelucht dat mijn ontwerp hem beviel!

nerdy

Joost wilde graag iets met al zijn fandoms en had me een heel lijstje met opties gemaild. Gedurende de tijd die er overheen ging maakte ik diverse schetsen.. maar met geen was ik tevreden. En vanmorgen wist ik het opeens! Ik wilde het namelijk niet te druk maken, wilde iets met cartoons en fandoms doen en kwam via facebook Joost zijn profielfoto tegen. BINGO! Ik begon te puzzelen en een paar uur (en een migraine) later was het klaar.

joost

Ik denk dat ik op deze manier Joost zijn enthousiasme voor fandoms heb weten te grijpen en denk dat het goed bij zijn persoonlijkheid past. Ik was dan ook ontzettend blij dat hij meteen ontzettend enthousiast was. Fijn!

Wil je de header in het echt bekijken? Ga dan naar de blog van Joost!

Mocht je nu denken; ik wil ook een nieuwe header? Neem dan contact met me op, dan bespreken we de opties!

Tags: , ,

Divider

10 responses to “Bloggen en illustreren #5

  1. Ik had het ook al op Joost zijn blog gereageerd, maar ik vind hem echt supermooi geworden! Niet te druk, maar toch met veel fandoms. En natuurlijk hartstikke persoonlijk door de afbeelding van Joost zelf. Super!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.