Bloggen en illustreren #3: That Blonde Woman

Geplaatst op 18 oktober 2014 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 5 Comments

Het is alweer een tijdje terug dat de vorige edities van ‘Bloggen en Illustreren’ verscheen. Eerder illustreerde ik de blog van Noa en die van Roxanne. Dit keer kwam de vraag van Katja, die na veel wikken en wegen besloot ook een eigen blog te beginnen over alle dingen die dicht bij haar persoonlijkheid staan. Ze vroeg mij haar te helpen met het installeren van wordpress, het aanpassen van het thema en de vormgeving. Dit wilde ik graag voor haar doen, dus ging ik aan de slag!

Schermafbeelding 2014-10-13 om 10.45.43

That blonde woman is een blog geworden waar al Katja’s passie in verwerkt zit. Van te voren gaf ze me een thema dat ze mooi vond, kleuren en een lettertype, maar uiteindelijk heb ik alleen de kleuren gebruikt.

Er zitten nog wat kleine puntjes in de layout waar ik nog wat aanpassingen in ga maken, maar verder is hij up and running. Ik wens Katja heel erg veel succes met bloggen en ik ga haar zeker volgen. Jij ook?

Denk je nu: β€˜Dat wil ik ook!’ Stuur me dan vooral een berichtje, dan laat ik weten wat de mogelijkheden zijn.

Tags: , , , , ,

Divider

5 responses to “Bloggen en illustreren #3: That Blonde Woman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.