Bloggen en illustreren #2: Screaming for my supper

Geplaatst op 16 maart 2014 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 6 Comments

Vorig jaar studeerde ik af aan de kunstacademie als illustrator. Vanzelfsprekend vind ik tekenen dan ook heel erg leuk om te doen en nog leuker vind ik het als ik daarmee mijn brood kan verdienen. Ook heel leuk vind ik het als ik via mijn blog word benadert. Zo kreeg ik een tijdje terug een mailtje van Roxanne, die een nieuw project wilde opstarten. Ik vind haar project echt super goed en wil jullie dan ook graag kennis laten maken met haar nieuwe blog: Screaming for my supper. En ik wilde jullie natuurlijk laten zien wat ik voor haar blog heb kunnen illustreren.

Voor Roxanne heb ik een header ontworpen die laat zien wat haar doel is. Ik wilde het vrolijk en luchtig houden, want dit is natuurlijk ook wat Roxanne zelf wil bereiken. Het geheel vind ik er leuk geworden, al zeg ik het zelf! Wil je Roxanne’s weg ook meelezen? Volg haar blog dan zeker!

Denk je nu: ‘Dat wil ik ook!’ Stuur me dan vooral een berichtje, dan laat ik weten wat de mogelijkheden zijn.

Tags: ,

Divider

6 responses to “Bloggen en illustreren #2: Screaming for my supper

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.