Bloggen en Illustreren #1: Noa

Geplaatst op 11 februari 2014 door Emmy in Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 14 Comments

Zoals vele van jullie wel vernomen zullen hebben, ben ik vorig jaar zomer afgestudeerd aan de kunstacademie als illustrator. Hardstikke tof natuurlijk, maar best wel een lastig vakgebied om aan werk te komen.

Gelukkig heb ik via mijn blog een aardig groot bereik en komen er aardig wat mensen in aanraking met mijn tekeningen. Kijk maar naar de header, die is niet voor niets getekend!

Nu is mijn blog niet de enige die ik heb geillustreerd, en daarom wilde ik in een serie blogjes aandacht gaan geven voor de blogs die ik heb voorzien van een illustratie. Schaamteloze zelfreclame, maar ook om jullie kennis te laten maken met deze andere blogjes.

Allereerst wil ik via deze weg de blog van Noa in de schijnwerpers zetten.

https://i0.wp.com/zonenmaan.net/wp-content/uploads/Noa-300x222.png?resize=640%2C475

Voor Noa heb ik alle afbeeldingen op haar blog geillustreerd. Ze gaf zelf aan welke stijl ze wilde en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Het liefste handgetekend met waterverf in een bepaalde kleurstelling. Komt voor de bakker!
Naast dat het super leuk was om te tekenen, vond ik het ook heel gaaf om te zien hoe die illustraties samenkwamen en uiteindelijk echt een geheel vormden. Noa’s blog is nu herkenbaar, persoonlijk en uniek! Ik zou zeggen: ga snel kijken, want het is een beginnende blogger die de aandacht verdiend.

Denk je nu: ‘Dat wil ik ook!’ Stuur me dan vooral een berichtje, dan laat ik weten wat de mogelijkheden zijn.

Tags: , ,

Divider

14 responses to “Bloggen en Illustreren #1: Noa

  1. Ik vond de illustraties op Noa’s blog al erg leuk (zoals je zegt: lekker personalized en herkenbaar dankzij die doorgetrokken stijl over de hele blog), dus fijn om erachter te komen dat ze van jouw hand zijn! Hopelijk scoor je nog wat opdrachten met deze blog!

  2. Wat super leuk zeg! Ik had deze blog een tijdje gelezen gevonden en vond de illustraties zo leuk, haha 😀 Wist niet dat jij ze getekend had want het is toch wel weer een beetje een andere stijl :3

    • Haha wat grappig om te lezen! Mijn naam staat er wel op, maar ik kan me voorstellen dat je niet zo snel denkt: he die is van Emmy, als je niet al mijn werkt kent. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.