Augustus wrap-up

Geplaatst op 31 augustus 2021 door Emmy in Boeken, Haul, TBR / 3 Comments

Augustus was een maand waarbij ik heerlijk veel heb gelezen. Ik was een week op vakantie en heb heel wat leeskilometers gemaakt. Andere dingen heb ik niet gedaan, maar lezen wel.. En wat ben ik daar blij mee! Ik wil graag laten zien wat ik wilde lezen en wat ik daadwerkelijk gelezen heb, ik wil vertellen welke nieuwe boeken ik in huis heb gehaald en wat mijn voornemens voor september zijn!

Gelezen

Dit was mijn TBR stapel van augustus. Op 1 boek na (Een echo in de tijd) heb ik ze allemaal uit kunnen lezen. Ik ben wel begonnen in dat boek trouwens. Ik heb wel nog een paar andere boeken gelezen.

Cinderella is dead – Kalynn Bayron

Koninkrijk van as – Sarah J Maas (reread)

De zoon van neptunes – Rick Riordan (bibliotheek)

At graves end – Jeaniene Frost

Liefde van A tot Z – S.K. Ali (bibliotheek)

The duke and I – Julia Quinn

Joe Speedboot – Tommy Wieringa (bibliotheek)

Uit bloed en as – Jennifer L Armentrout (recensie-exemplaar)

Ondine – Arby Valentine (recensie-exemplaar)

Hoofd, hart, haggis – Vanessa Gerrits

Mijn gamende kind – Koen Schobbers (voor opleiding)

Vele hemels boven de zevende – Griet Op de Beeck (bibliotheek)

De vloek van Tahiéra – Wendy Gillissen (recensie-exemplaar)

Water – Holly Black (recensie-exemplaar)

Veertien boeken in totaal en dat vind ik echt een hele goede score. Heerlijk dat ik zo ontzettend veel heb kunnen lezen in deze vrije maand. Nu is het tijd om weer lekker wat recensies te gaan schrijven.

Ik ben nog bezig in: De raven cycle 4, sadie en een echo in de tijd.

Nieuwe boeken

Gekocht: toen ik terugkwam van vakantie bestelde ik de Nederlandse editie van Heartstopper. Ik wilde hem eigenlijk voor mijn vakantie nog kopen, maar geen enkele boekhandel die ik bezocht had hem. Voor mijn vakantie kocht ik wel het ebook van Hoofd, hart, haggis, dit is het vierde en laatste deel van Vanessa Gerrit’s serie op Schotland. Ik heb het al gelezen en ik werd weer verliefd. Ook bestelde ik een van Craving Pages’ notitieboekje, namelijk degene over edelstenen. Ik kreeg er eentje voor Spellwork bij. Superlief!

Gekregen: Deze maand heb ik behoorlijk wat boeken gekregen. Spontaan of als recensie-exemplaar. Superlief! Zo kreeg ik een paar digitale exemplaren zodat ik al kon beginnen met lezen, namelijk Uit bloed en as en Water. Deze laatste heb ik later ook nog fysiek binnen gekregen. WAUW, wat een prachtig boek. Deze twee heb ik ook al gelezen. Ik kreeg ook Majesteit digitaal aangeleverd, maar deze heb ik nog niet uit. Vervolgens kreeg ik bij uitkomst het boek Sterrenzicht waar ik enorm naar uitkijk om te lezen én een complete sciencefiction trilogie, bestaande uit het drielichamenprobleem, het donkere woud en het einde van de dood. Heel erg bedankt!

TBR voor september

In september begint het nieuwe schooljaar. Ik heb meteen aardig wat lesbezoeken op de planning én ik begin met een nieuwe studie. Ook staan er wat evenementen (hopelijk!) op de planning. Hierdoor heb ik geen idee hoeveel tijd ik overhou om te lezen! En dat is oke. En wie weet lees ik juist extra veel omdat het zo lekker ontspannend is!

Voor september heb ik een aantal boeken uitgezocht die ik juist nog niet zo lang in mijn bezig heb. Ik heb deze allemaal gekregen of gekocht omdat ik ze zo graag wilde lezen, dus ik ga de daad bij het woord voegen.

In Echo van de tijd ben ik al begonnen, evenals in Sadie. Echo stond vorige maand ook op mijn tbr, maar kreeg ik niet uit. En dat vond ik prima. We gaan zien hoever ik ga komen!

Tags: , , , ,

Divider

3 responses to “Augustus wrap-up

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.