Airsoft en Castlefest

Geplaatst op 7 augustus 2012 door Emmy in Evenement / 2 Comments

Spierpijn mensen, spierpijn.. Dat krijg je als je een weekend vol Airsoft en Castlefest hebt. Maar ondanks dat we volledig gesloopt waren op zondagavond, was het een geweldig weekend.
Op zaterdag vertrokken we in alle vroegte richting België, want Airsoft is immers niet toegestaan in dit landje. Bij onze zuiderburen dus wel. Airsoft is eigenlijk een soort groter broertje van paintball, maar je gebruikt kleine plastic balletjes in plaats van verf die je met een 1:1 replica (dus een echt lijkend wapen) afschiet. Het wordt zowel binnen als buiten gespeeld, wij speelde dit keer binnen. Er worden hierbij twee teams gevormd die allemaal missies tegen elkaar moeten uitvoeren. Tja, geraakt worden doet pijn en laat nare plekken achter, maar je zit zo in het spel dat je daar eigenlijk niet aan denkt.
Ben wel blij dat ik een gezichtsmasker had, want damn, ik heb er een aantal op mijn hoofd gehad.
Als ik kijk naar anderen heb ik nog wel redelijk mazzel gehad met waar en hoe ik geraakt ben.. Heb alleen mijn vinger gekneusd (les voor de volgende keer: doe goede handschoenen aan in plaats van diegene die bij de huurkit zitten).
Het gevolg is dat we met z’n allen een beetje heel erg brak in de auto richting Castlefest zaten de dag erop. Maar dat was het ook waard, want Castlefest was weer heel gezellig. EN ik ben op de foto geweest met een lief uiltje. HOPPA. Leuke mensen, redelijk goed weer en een hoop gezelligheid doet me nu al zin hebben in het jaar erop, waarbij er waarschijnlijk ook weer een hoop leuke bands zullen zijn (heb ik gehoord). Wordt het dus weer het hele weekend?
Kijk voor foto’s van beide dingen maar op mijn facebook!

Tags:

Divider

2 responses to “Airsoft en Castlefest

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.