#ZomerBBB

Geplaatst op 3 juli 2015 door Emmy in Evenement / 4 Comments

IMG_9459

Op 2 juli was het zo ver: de Zomer Boeken, blogs en borrel (ongeveer die volgorde) van VKB media. Ik stond van te voren voor een enorm dilemma: ga ik naar Clavis, of naar VKB. Na heel veel overleg met Esmee, kwamen we tot een conclusie. Later besefte ik me ook dat ik helemaal niet op tijd in Amsterdam zou kunnen zijn. Ik moest die dag namelijk gewoon werken.

Uiteindelijk mocht ik op de dag zelf toch iets eerder naar huis, wat eigenlijk puur en alleen door de lokaalwijzigingen door de hitte kwam. Hierdoor kon ik rustig aan doen en nog even gezellig met Esmee kletsen op het station, alvorens de rest zou aankomen. Gelukkig verdween mijn migraine ook gedurende de middag (yes).

vbk

Bij binnenkomst konden we plaatsnemen aan een van de vele versierde tafels. Ik zag al een paar bekende boekbloggers, maar ook heel veel mensen die ik nog niet eerder had gezien. Op elk bord lag een inspiratie notebook (love die dingen), een zakje zwart/witjes, een pen en een spiegeltje.

Het programma was lekker vol, met af en toe een pauze om een hapje en een drankje te nemen. We vulden wat formulieren in, aten onze buikjes vol en kletsen met oude en nieuwe bekenden. Dat alles onder het genot van inspirerende boekpresentaties, nuttige uitleg (dwarsligger en Elly’s choice) en andere onderwerpen waar ik het liefst naar luister: boeken. Het was niet te veel, lekker divers en smaakt om meer. Zeker de debuterende schrijvers vertelden hele nuttige verhalen die het bij mij laten kriebelen.

Ik heb een onwijs leuke avond gehad en was voor de verandering eens niet zo laat thuis. Met een enorme goodiebag, want we mochten niet met lege handen naar huis. De goodiebag is lekker divers en bevat voor iedereen wel iets wat aanspreekt. Hier zien jullie een selectie (ik heb wat niet zo fotogenieke bladen weggelaten).

goodie

Oeps.. Je ziet de boeken niet zo goed. Verrassing voor de haul van juli? Of is dat erg gemeen? Het feit wil nu wel dat ik ‘wij leugenaars’ nu dubbel heb. En ook al in het Engels. #overdrijvenisookeenvak.

Bedankt Dagmar, Katja, medebloggers, VBK media en alle anderen die er voor gezorgd hebben dat het zo’n gezellige dag werd.

Tags:

Divider

4 responses to “#ZomerBBB

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.