Zie ik jou op Fantasy Fest?

Geplaatst op 17 mei 2022 door Emmy in Evenement / 1 Comment

Hoewel we eigenlijk zo goed als wilden gaan stoppen evenementen, vinden we het toch te leuk om af en toe een weekend te werken. Fantasy Fest is daarin een van onze favorieten, omdat er een gezellige sfeer hangt en de tijden best oké zijn. Natuurlijk zijn we altijd druk met de voorbereidingen, maar we zijn daar ook steeds makkelijker in geworden. Anyway, op 21 en 22 mei is er weer een editie en wij zijn er weer bij!

Je vindt onze gecombineerde Letters & Lights en Dungeons & Dice kraam op G01 op de plattegrond. Ik kan natuurlijk maar een selectie aan producten meenemen, dus ik zal me vooral focussen op de grootste fandoms en items die te maken hebben met hekserij. Daarnaast neem ik natuurlijk ook Supernerd 1 en 2 mee!

Er komen fantastische standhouders en in het programma zie ik een heleboel leuke workshops en optredens staan. Wij gaan ons sowieso vermaken en jij hopelijk ook!

Wat ik ook zo fijn vind aan dit evenement is dat de entreekosten heel netjes zijn. Je betaald 12 euro per kaartje, maar met onderstaande code krijg je wel 25% korting.

FFESTDDLL

Kortom: we gaan er weer een feestje van maken. Wij wel in ieder geval! Ik heb er zin in om weer nieuwe mensen kennis te laten maken met Letters & Lights, hopelijk wat nieuwe lezers te trekken en natuurlijk ook om zelf even rond te snuffelen op de beurs.

Wie zie ik daar?

Tags:

Divider

One response to “Zie ik jou op Fantasy Fest?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.