Deze Young Adults verschijnen in september

Geplaatst op 1 september 2016 door Emmy in Boeken / 12 Comments

Wow… Begint de negende maand van 2016 alweer? Alle studies beginnen deze maand weer en de zomer loopt tot z’n einde. En nu de herfst z’n intrede maakt komt het meest ideale leesweer ook weer om de hoek kijken; lekker met guur weer binnen op de bank met een – bij voorkeur – lekker dik boek. Ach, laten we maar hopen dat het weer nog niet zรณ slecht wordt.. Want september staat – mede door Literatour – natuurlijk bol van de YA events! (Kijk in mijn zijbalk voor alle events!)

Laten we beginnen, want het zijn er weer een hele boel!

Nederlands

VermistVerdachtZwaard van glas54 minutenDe Graces 1 - De gracesVega Jane - De wakerPS Ik hou nog steeds van jeVlammenwerperDe Witchworld-legendes 1 - TweestrijdDe viruscodeBloedbandLockwood en Co - 3 De jongen met lege ogenVuur en As 1 - De heerschappij van de MaskersFire Sermon - HemelvuurNerve (filmeditie)Check-outSoulmates23 minutenDe Duisternis 1 - Het zwarte hartDe fixer 2 - Hoog verraadWie is nou normaal?De Da Vinci Code YAMoordspelVenice Beach 2 - AangeschotenWink. Poppy. MidnightDe Grens 2 - Tussen twee vuren7899VerdermeerCVRrgb

Wat een toffe boeken allemaal! Ik kijk bijzonder veel uit naar Wink Poppy en Midnight, Wie is nou normaal, Het zwart hart, deel 3 van Lockwood, Vlammenwerper en De Graces. Ahhhh het fantastische boekenseizoen gaat weer beginnen.

Engels

Empire of StormsEmpire of StormsThe Maze Runner Prequel: The Fever CodeTales of the PeculiarThe Throne of Glass Colouring BookMagisteriumFurthermoreCrooked KingdomThree Dark CrownsFrost Like Night

EMPIRE OF STORMS <3 CROOKED KINGDOM. AAaaaah.

Ik maak gebruik van het bol.com partnerprogramma, zodat ik een klein percentage krijg van alles wat via mijn blog wordt verkocht. Hiermee kan ik de hosting en winacties op Zon en Maan financieren.

Waar kijk jij het meest naar uit?

Bewaren

Tags:

Divider

12 responses to “Deze Young Adults verschijnen in september

  1. Ik ben vooral benieuwd naar The Graces en PS ik hou nog steeds van je. En Soulmates en Vuur & As staan al een tijd op mijn wishlist, maar misschien dat ik ze nu toch eens moet kopen. Zeker Vuur & As voor maar 5 euro is natuurlijk niet veel…

  2. Wow, komt Vlammenwerper al zo snel uit na deel 1? ๐Ÿ˜ฎ Cool! Altijd leuk als je niet lang moet wachten. En naar Hoogverraad kijk ik ook uit! (totaal vergeten dat die nu uitkwam en shit al zo veel boeken gekocht :’))

  3. Ik vermoed dat je het tweede deel uit de Vuur en As-serie wilde toevoegen aan je lijstje. Daar ben ik zelf alleszins heel nieuwsgierig naar. Maar ook naar De Graces, Zwaard van glas, Het zwarte hart en voor mij persoonlijk is Tussen twee vuren het boek waar ik het meeste naar uitkijk.

  4. Jeetje, wat een hoop boeken! Ik wil in ieder geval PS Ik hou nog steeds van je, De Graces, Wink Poppy en Midnight en 54 minuten lezen, en die van Het zwarte hart vind ik er ook goed uitzien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.