Deze young adults verschijnen in april

Geplaatst op 31 maart 2017 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Ook deze maand staan er weer een tal van toffe boeken op het programma en dus heb ik weer een overzicht gemaakt van young adult en fantasyboeken waarvan ik denk dat je ze niet wilt missen. Klik op het boek om meer te lezen.

Nederlands

Piper Perish

Allereerst wil ik natuurlijk dik reclame maken voor Piper Perish. Ik heb de Nederlandse editie mogen voorzien van illustraties (en de kaft) en daar ben ik mega trots op. Ik vond het een fantastisch tof boek en ik kan zelf niet wachten tot ik het eindresultaat in handen kan hebben. AAAAAAH.

 

Ik ben nummer Vier - Op leven en doodSelfieOp mijn schoudersOverlevers 3 - De terugkeerUnplugged 2 - De mensenmarkt

Ik ben vooral benieuwd naar Op mijn schouders en De Mensenmarkt.

De voordelen van onbeantwoorde liefdeHet geheugenboekSeeker 3 - DisruptorZielverzamelaar Merkteken van de dood - 1Kill the Boy Band

Allemaal toffe boeken. De nieuwe Becky en het slot van Seeker. Kill the boyband klinkt stiekem ook wel leuk en naar Zielverzamelaar ben ik ook benieuwd, al vind ik de cover echt niet mooi.

The Cruelty 1 - MeedogenloosDe vergeten vloek 1 - Sluimerend vuurEchoEen Zwaard van Zwart StaalDrakenijs 1 - Kristallen hart

Wat meer fantasy.

Engels

Always and Forever Lara JeanThe Hate u GiveGeekerellaThe Upside of UnrequitedScorched

Geekerella, dat klinkt al mooi.

Defy the StarsThe Rose and the DaggerThe Broken BridgeSpindle FireDream Magic

Spindle fire schijnt echt mijn type boek te zijn, want het is voor Sarah J Maas en Leigh Bardugo fans.

LegionLady RenegadesDragons of Nova

 

April is geen enorme releasemaand, maar er komen best wel wat boeken uit waarvan ik denk; yes! Wat jullie? En missen jullie een boek? Laat het vooral weten in de reacties!

Bewaren

Tags:

Divider

4 responses to “Deze young adults verschijnen in april

  1. Do

    Allereerst wat leuk en gaaf dat je de illustraties en kaft mocht verzorgen voor Piper Perish, je kunt er zeker trots op zijn (de kaft ziet er erg mooi uit)! Ik ben vooral benieuwd naar The Hate U Give en The Upside of Unrequited 🙂

  2. Ik kijk vooral uit naar de nieuwe Jennifer Armentrout. Verder is april voor mij een redelijk rustig maandje denk ik. Ik ben ook wel heel benieuwd naar Legion, maar die wil ik in het Nederlands lezen, dus daar moet ik helaas nog wel even op wachten 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.