Deze Young Adults komen uit in februari

Geplaatst op 31 januari 2017 door Emmy in Boeken / 18 Comments

De tweede maand van 2017 boort zich alweer aan en dus is het weer tijd voor een overzichtje met daarin de young adult (en fantasy) boeken die in februari zullen verschijnen. Wederom heb ik een selectie gemaakt van Nederlandse en Engelse titels (en zal ik er geheid een aantal vergeten). Klik op het omslag om meer informatie over het boek te vinden.

Nederlands

Selection - Lang & gelukkigThe Jewel - OpgeslotenThe Lunar Chronicles 2 - ScarletThe Finisher 4 - Wereld vol gevaarTussen licht en duisternis

Yes! Lang en gelukkig bevat de extra’s van De Selectie die we nog misten, Opgesloten verschijnt (in tegenstelling tot de Engelse versie) wél in paperback en Scarlet is een fantastisch boek en MOET ik gewoon toevoegen aan mijn verzameling!

Goddelijk 1: VervloektGoddelijk 2: VerlorenOnverschrokken 1 - OnverschrokkenReckless 3Verwoest

Ik kijk enorm uit naar Onverschrokken! Die lijkt me zo tof. Een nieuwe van Margo Woodrow is ook nooit verkeerd. En ook het vervolg op Vervloekt komt uit, inclusief een nieuw (en mooier) jasje voor deel 1.

The White Rabbit Chronicles 1 - Alice in ZombielandThe White Rabbit Chronicles 2 - Door de zombiespiegelThe White Rabbit Chronicles 3 - HartenkoninginSchaduw van de tijdZilveren vleugels

Wat veel heruitgaven deze maand! Alice in Zombieland verschijnt in paperback en de nieuwe versie van Schaduw van de tijd komt uit, evenals de vernieuwde Zilveren Vleugels!

Out there 2 - De Gordiaanse kloofDe kids of AppetiteDe verborgen universiteit 3

Ik ben erg benieuwd naar De Kids of Appetite en ik vind de cover echt pretty. De paperbackeditie van De stad van de alchemist vind ik dan weer afstotelijk. Jammer!

Ook komt Bijzondere vertelsels uit.

Boekenboxen

Er komen twee Celebrate Books Boxen uit en één box van BookVault (uitverkocht).

Celebrate Books februari 2017 Love is PoisonousCelebrate Books februari boekbox Swords & Games

Ik wacht met smart op beide celebrate books boxen. Bij BookVault twijfelde te veel en toen was ik te laat.

Engels

King's CageTraitor to the ThroneThe Last of AugustHistory is All You Left MeLong May She Reign

Long may she reign trekt mij enorm. King’s cage twijfels en ik hoop heel erg dat Traitor to the Throne ook vertaald gaat worden.

LifebloodHeartlessThe Wish GranterWe Are OkayThe Hate U Give

Deze editie van Heartless vind ik erg mooi, maar om het boek nu drie keer te hebben? The Wish Granter klinkt ook als mijn kopje thee.

A Conjuring of LightDawn Study (Study Series, Book 6)Wintersong

IK HEB A CONJURING OF LIGHT NODIG!!! EN DAWN STUDY OOK. Ik vrees dat ik perongeluk expres toch maar ben gaan preorderen. #noshame Ik preorder echt bijna nooit.. Maar ik had het een soort van nodig.

 

Welk boek heb jij aan je TBR toegevoegd?

Tags:

Divider

18 responses to “Deze Young Adults komen uit in februari

 1. Kan niet wachten op Zilveren Vleugels te lezen! Maar nu ik al deze awesome boeken heb gezien is mijn wil-ik-kopen-lijstje toch wel aardig uitgebreid ?

 2. Ik vind deze editie van Heartless ook heel mooi, en ik denk dat ik deze ga bestellen zodra ‘ie uit is. vond de hardcover namelijk niet zo bijzonder, en dan vind ik ’t zonde om zoveel geld uit te geven aan een boek (ook al gaat het meer om de inhoud, natuurlijk). 😛

 3. Teun

  Ik mag van mezelf in januari geen boeken meer kopen dus morgen ga ik meteen Scarlet en Opgesloten bestellen! Ik heb er zo’n zin in om ze te lezen

 4. Andrea

  Oeps, ik heb dus alle drie de bookboxen besteld. Ik twijfelde juist heel erg over de Engelse Celebrate Book box. “Love is poisonous” Groot risico dat het niet het soort boek is waar ik van houd. Maar ja, misschien goodies van Infernal Devices… Need it say more 🙂
  Lang & Gelukkig heb ik al in het Engels gelezen. Ik had niet verwacht dat dat in het Nederlands zou uitkomen, aangezien ze al twee bundels met de korte verhalen hebben uitgegeven.
  Ik vind het ook hartstikke leuk dat de novella’s van The Jewel uitgegeven worden. Ik kijk erg uit naar het “echte” deel 2.
  V. E. Schwab zie ik steeds vaker opduiken. Ik moet toch eens kijken of het iets voor me is. Zeker aangezien jij ook zo’n fan bent 🙂

 5. Ik kan NIET wachten voor A Conjuring of Light. En The Hate U Give lijkt me ook interessant. (Scarlet heb ik al, maar de edities van Blossom Books zien er altijd zo tof uit #dilemma).

 6. Martina

  Ik ben een tijdje niet langsgeweest, dua ik heb heel wat posts van je in te halen. ?
  Ik kijk vooral uit naar King’s Cage. Alleen heb ik de eerste twee delen in het Nederlands in mijn boekenkast staan. Ik denk dat ik dan maar even wacht tot dat deze in Nederlands wordt uitgegeven, want twee Nederlandse en een Engelse vind ik zo’n zonde.

 7. Jing

  Ik wil ‘De stad van de alchemist’ lezen ondanks de cover 🙂 en Alice in Zombieland lijkt me ook leuk; heb je van die boek een recensie?

 8. Jildou

  Ik ben zo enthousiast over Scarlet en Cinder! Ik hoor van alle kanten postive reacties komen over de Engelse variant en daardoor ben ik nog veeeel enthousiaster over de vertalingen en ik kan echt niet wachten tot ik de hele serie in het Nederlands bezit ???

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.