YALFU is terug! Ontmoet Leigh, Chinouk en Valentijn

Geplaatst op 21 september 2020 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Het is jongeren boekenweek en ondanks corona, mogen we tóch gaan genieten van YALFU. YALFU, onderdeel van de ILFU, zal aankomende vrijdag plaatsvinden bij TivoliVredenburg én via een livestream online. Ik heb vorig jaar erg genoten van YALFU en kijk er natuurlijk erg naar uit om weer een een boekenevent te hebben (waar ik als winkeltje aanwezig kan zijn). Voor nu is dit een prima oplossing: geheel volgens de coronamaatregelen heeft de organisatie het toch voor elkaar gekregen een event op te zetten. Dit geeft mij hoop: meer YA events in de toekomst!

YALFU

Aangezien er verder niet echt andere YA events zijn dit jaar, is dit hét moment om auteurs en andere lezers te ontmoeten. Er is een beperkt aantal zaalkaarten beschikbaar, waar je auteurs Chinouk Thijssen en Valentijn Ringelberg kunt ontmoeten én de livestream van Leigh Bardugo groots meemaken. Koop je een online ticket, dan bekijk je het hele event vanuit thuis. Zo hoef je niet te reizen en kan je toch – veilig – meedoen.

In beide gevallen krijg je een pakketje mee (of thuisgestuurd) met – zolang de voorraad strekt – een gesigneerde bookplate van Leigh Bardugo zit en een setje met kaarten van de nieuwe Grisha omslagen. INSTANT JALOERS WANT ZE ZIJN ZO MOOI.

De auteurs zullen met elkaar in gesprek gaan over hun boeken, inspiratie en wat je de komende tijd in boekenland kunt verwachten. Met deze auteurs samen kan het niet anders dan dat het een heel boeiende avond wordt. Ik vind het echt intens jammer dat ik zelf niet kan gaan want 1. Leigh’s handtekening. 2. Ik wil Valentijn’s boek. 3. En hem laten signeren. 4. CHINOUK HEEFT EEN NIEUW BOEK. IK HERHAAL. CHINOUK HEEFT EEN NIEUW BOEK. 5. Lieve boekmensen ontmoeten.

Kan en wil jij wel? Zorg dan dat je snel een kaartje scoort, want de zaalkaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank.

YALFU in het kort:

Wanneer: 25 september 2020
Waar: TivoliVredenburg of thuis via de livestream
Prijs: €7,50 voor een zaalticket en €5,- voor een livestream ticket. In beide gevallen ontvang je een goodiebag!
Taal: Engels
Tijd: 20.00 uur tot 21.15

Ik hoef vrijdag pas rond 21.00 uur weg… Dus misschien dat ik toch maar een livestream ticket koop.

Ga jij vrijdag (online) naar YALFU?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.