YALFU 2023

Geplaatst op 17 september 2023 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Het is weer zover: op 1 oktober wordt Tivoli in Utrecht omgetoverd tot YALFU! Met internationale en nationale auteurs. En ik ben er natuurlijk ook bij!

Dit jaar niet met een kraampje, want ik kom als auteur! Dit vind ik echt een hele eer, omdat het mijn eerste ‘grote’ optreden als auteur is. En dan ook eens naast een line-up waar je U tegen zegt! Nu is het wel jammer dat ik er niet met mijn kaarsen sta, maar ik wilde mijn man niet extra belasten én ik wil een beetje lief voor mezelf zijn en niet teveel druk op mijn schouders leggen. Ik hoop dat veel van jullie komen en dan signeer ik natuurlijk met liefde mijn boeken.

Naast mij zullen ook de auteurs Shannon Chakraborty (Het gouden rijk), Bea Fitzgerald (Koningin van de onderwereld) en het duo Catherine Doyle & Katherine Webber (Twin Crowns) op het podium verschijnen. Wat een voorrecht is het om daar als auteur bij te mogen staan.

Wat kan je verwachten? Een goodiebag (inclusief boek!), veel toffe kraampjes om te shoppen, een podiumprogramma met interviews en genoeg tijd om je boeken te laten signeren.

Kom jij langs op 1 oktober? Er zijn nog een aantal kaartjes beschikbaar.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.