YALC

Geplaatst op 22 juli 2015 door Emmy in Boeken, Evenement / 8 Comments

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gelezen, ben ik afgelopen vrijdag naar YALC geweest. Dit is een onderdeel van een Comiccon in Londen en staat volledig in het teken van Young Adult boeken. Ik ging met 9 andere bloggers en had de tijd van mijn leven. Ik wil jullie graag met een aantal foto’s laten zien hoe dit fantastische evenement was. Ik was zelf overigens heel basic verkleed als Slytherin girl, verwegen de Harry Potter Party die ’s avonds zou zijn.

tekeningyalc

Allereerst waren we te vroeg. Maar dat is op zo’n groots evenement alleen maar goed. Die 2,5 uur wachten zorgden er namelijk wel voor dat we als een van de eersten naar binnen konden en behoorlijk wat toffe goodies konden scoren. Deze hebben jullie al kunnen zien in mijn haul. Tijdens het wachten maakte ik bovenstaande tekening. Herken jij ons allemaal?

yalcrij

Toen het wachten nog leuk was. Gelukkig zaten we tegenover een Tesco.

Na alle kraampjes af te zijn gegaan en veel te veel boeken te hebben gekocht, was het tijd om te wachten op de signeersessies.

darren

Ik ging met Darren op de foto en babbelde over mijn verloving, een boot vol boeken en hoe dom mensen reageerden op mijn verlovingsverhaal met betrekking tot de ring ‘hij zit aan de verkeerde hand’. ONZIN. Ook besloten we hoe stom het was dat de Fontein zijn boeken niet meer uitgeeft. Ik vind hem zooo tof.

marie

Ik stond best vooraan bij Marie Rutkoski. Ze heeft mijn beide boeken gesigneerd. Lieve vrouw.

lucysaxon

Ik stond gewoon tweede bij Lucy Saxon, die verkleed was als Draco Malfoy en ik eerder die dag al was tegengekomen. ZIj liet al haar lezers ook haar boeken signeren.

slytherin

Onze Slytherin crew <3

weatherly

Met L.A. Weatherly. Zij is ook leuk. En dat wordt dus haar nieuwe serie. Ik ben verliefd op Angel en kocht meteen deel 2. Nu heb ik spijt dat ik deel 3 ook niet meteen heb gekocht.

En toen was het tijd voor de Harry Potter Party. Deze viel een beetje tegen, want er waren niet zo veel mensen en de aankleding was niet zo sfeervol. Maar ik heb wel een mooie badge gekregen en wist eindelijk Lucy en Tom te vinden. Ik had namelijk met Lucy afgesproken. EN HET WAS ZO LEUK. Ze waren ZOOOO enthousiast over de omslag, ik kan wel janken. Ook de uitgever vond hem prachtig en er kwamen zelfs random mensen langs om te vragen welke editie het was, omdat hij zo tof is. We hebben heerlijk staan babbelen en ze zijn echt hilarisch grappig.

tomenlucy

Blije gezichten!

Uiteindelijk liet ik dus deze boeken signeren:

gesigneerdeboeken2 gesigneerdeboeken1

BLIJ MEE! Op naar volgend jaar.. Of in ieder geval het eerstvolgende leuke boekevent. Mis jullie <3

Tags:

Divider

8 responses to “YALC

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.