YA Gala @ Boekhandel Stevens

Geplaatst op 31 maart 2015 door Emmy in Boeken, Evenement / 9 Comments

Van alles events die er afgelopen week plaats zouden vinden, moest ik helaas vrijwel alles afzeggen. Van mezelf mocht ik echt wel naar een leuke avond, op vrijdag, omdat ik dan toch niks voor school zou doen. Hoofddorp zou een tof feest organiseren, maar het was wel ver weg. Gelukkig was daar Marjolijn die mij een slaapplek aanbood. Zo lief! En dus vertrok ik vrijdagmiddag – iets eerder dan gepland – richting het noorden. Stage was eerder klaar en er was natuurlijk een stroomstoring, dus daar moet rekening mee gehouden worden. In Utrecht kreeg ik een lift van Daphne, en samen haalden we Esmee op, die in Hilversum was gestand. Zo lief!

ya2
Wazige foto is wazig.

Rond 8 uur kwamen we aan.. en wauw, wat was het al druk! Al die Young Adult fans samen op één plek! Ik herkende wat bloggers, wat jongeren die ook bij de brainstorm waren, wat andere leesfanaten die ik al kende en natuurlijk wat mensen van de uitgevers. Er waren ook schrijvers aanwezig, waar ik gezellig heb mee gesproken.

ya
Foto van Sandra van Mook (Unieboek)

Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt en lang niet alles gedaan wat kon, of iedereen gesproken die ik wilde spreken. Maar verder was het geweldig, zeker voor een eerste keer! Misschien dat meer hapjes (god, ik wilde graag een cupcake!) en net iets meer dingen om te doen, het nog beter zou maken. Wel was het toffe nieuwtje van logeren in de boekhandel eind mei een heel leuke!

ya5
Foto van Uitgeverij Clavis. Check mijn haar! Alle reacties die ik op internet kreeg gingen of over mijn haar of over mijn tas. Zo grappig!

Wat kon je er nou allemaal doen? Je nagels lakken (gedaan), je gezicht schminken (niet gedaan), een tas versieren (gedaan), een boekenlegger maken (niet gedaan), je verhaal pitchen bij blossom (niet gedaan), je boeken laten signeren (niet gedaan), met schrijver kletsen (wel gedaan) en boeken kopen (niet gedaan!).  Er zou ook een sale zijn, maar die was er niet, ofzo. Daarom was het voor mij niet mega interessant om boeken te scoren.

ya3
Gastenboek tekening. Later tekende ik Esmee er ook nog bij, maar daar heb ik geen foto van gemaakt.

Aan het eind kreeg je nog een goodiebag (MET MIJN TAS!!!!) met daarin wat folders en een boek. Het boek – de test – had ik al, dus die heb ik de volgende dag aan het goede doel geschonken.

ya4
Foto door Sandra van Unieboek. Ik met mijn tasje! ZO TROTS!

Daarna ben ik met Marjolijn mee naar huis gegaan en dat was ook heel gezellig, al sliepen we meteen toen ons hoofd het kussen raakte.

Al met al was het een hele leuke avond. Ik heb al die toffe boekenmensen weer gezien en dat vind ik altijd een grote plus. Het feit dat er zulke toffe events worden georganiseerd en dat ik dankzij deze blog zulke fantastische mensen heb leren kennen, zie ik elke dag weer als een zegen! Thank you guys!

En… wanneer is het volgende feestje?

 

Tags: ,

Divider

9 responses to “YA Gala @ Boekhandel Stevens

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.