Wrap-up mei

Geplaatst op 1 juni 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Mei is voorbij. Dit jaar gaat ontzettend hard en er speelt op dit moment vanalles in mijn leven. Zaken die veel aandacht eisen en die me ook flink aan het denken zetten. Hierdoor lukte het me voorgaande maanden niet om een wrap-up te maken. Maar omdat ik het toch erg leuk vind om te delen wat ik las enzo, wil ik het dit keer weer oppakken.

Leuke dingen de laatste tijd

Ik probeer erg vast te houden aan de leuke dingen die ik doe. Zo ging ik in mei naar de Efteling en had ik aan het begin van de maand mijn inwijding in hekserij na meer dan een jaar en een dag studeren. Het voelt ondertussen alweer een eeuwigheid geleden!

Daarnaast had ik een q&a met de leden van So Many Pages over Vloek van vuur en schaduw. Ik ben echt trots op mijn stapel met boeken van mijn hand. Ik had dit een paar jaar terug echt niet kunnen bedenken! Wel merk ik dat ik nog erg zoekende ben ik wat ik nu wil gaan schrijven!

Gelezen

 • Emily Wilde’s encyclopedia of Faeries – Heather Fawcett // dit boek was tof, maar toch niet helemaal wat ik verwachtte?
 • De koningin van verraad – Danielle L. Jensen // meer meer meer!
 • Een wereld vol bomen
 • The Spanish love deception – Elena Armas // ik wilde van dit boek genieten. Echt. Maar ik vond het erg saai en het haalde een aantal zeker naar boven waar ik niet goed op ging.
 • Echt nep
 • Het lied van de zee – A.G. Slatter // dit boek betoverde me. Ik vond het geweldig.
 • Godkiller – Hannah Kaner // ook bij dit boek had ik andere verwachtingen. Maar sommige elementen waren fantastisch.
 • I’m glad my mom died – Jennette McCurdy // ik besloot mee te gaan met de hype rondom dit boek. En damn. Itens.
 • Bloodmarked – Tracy Deonn // deel 1 vond ik echt awesome. Maar ik weet nog niet echt wat ik van dit deel vind.
 • Kill Joy – Holly Jackson // aardige novelle, maar niet perse van toegevoegde waarde?

Ik ben ook nog vanalles aan het lezen. Zoals A court of thorns and roses, Een lied voor Achillis en All our hidden gifts.

Nieuwe boeken

De afgelopen maand ging het niet perse goed met het weglezen van mijn TBR, want er vonden heel wat boeken hun weg naar mijn boekenkast. Deels was dat omdat ik gewoon zin had om boeken te kopen, maar ook omdat ik nog een boekenbon had.

Ik kreeg:

 • Duivelsvlucht
 • Flock
 • Het lied van de zee
 • Modern borduren

Bedankt uitgevers!

Ik kocht:

 • Seidr, het Noorse pad
 • Misfit (So Many Pages box)
 • Reader, come home (informatief boek over (digitaal) lezen.
 • All our hidden gifts (ik had deel 2 dus eerder gekocht zonder het door te hebben. oeps).
 • The camelot betrayal
 • Tanglewood and brine
 • The cloisters (hiervan verschijnt binnenkort de Nederlandse vertaling!)
 • Fourth wing (Annabel is zoooo enthousiast dat ik hem toch wil proberen, ook al heb ik weinig met draken)
 • A witch’s guide to fake dating (ik zocht eigenlijk een ander boek, maar dit klonk ook fantastisch).

Plannen voor juni

In juni hoop ik wat meer rust te vinden in mijn hoofd en lijf. Ik heb veel migraine gehad de laatste tijd, omdat ik teveel over grenzen ben gegaan. Qua leuke dingen gaan we naar Toverland, ga ik een dagje naar de sauna en komt de zomervakantie lekker dichterbij.

Hoe was mei?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.