Wrap-up maart

Geplaatst op 28 februari 2022 door Emmy in Boeken, Haul, TBR / 0 Comments

Februari vloog dit jaar echt voorbij. Normaal lijkt die maand echt eindeloos en is het vooral aftellen naar een vakantie. Nu ging het snel, omdat er vanalles speelde in het leven. Ondertussen geniet ik lekker van een weekje vakantie, waar ik ook echt enorm aan toe was!

Ook dit keer heb ik weer een lijst gemaakt van de boeken die ik les, mijn nieuwe boeken en de boeken die ik graag komende maand wil gaan lezen. Kijk je mee?

Gelezen

Dit zijn de boeken die ik in februari heb gelezen. Het zijn er minder dan mijn gevoel zegt, maar dat vind ik niet gek met een paar dikke boeken! Qua recensies loop ik een beetje achter…

 • Winterwereld – A.G. Riddle
 • Harry Potter and the philosophers stone – JK Rowking
 • A deal with the elf king – Elize Kova
 • Spookpokken – Jessica Townsend
 • Heartstopper 2 – Alice Oseman
 • Huis van lucht en adem – Sarah J. Maas
 • Het duizend eilanden experiment – Frank van Dongen
 • Wat is hekserij? – Lunadea
 • Het IJzerzwaard – Julie Kagawa
 • De 13 volle manen – Lunadea
 • De zoektocht naar Tzanáta – Wendy Gillissen

Nieuwe boeken

Het ging behoorlijk goed met mijn TBR. Tot ik opeens overspoeld werd met nieuwe boeken. Deels mijn eigen schuld natuurlijk, want ik kocht ze zelf. Maar toch!

Zo ziet zo’n enorme stapel eruit! En het erge? Het waren ze nog niet eens allemaal! Ik maakte deze foto namelijk een week voor het eind van de maand.

Ik kocht

 • Heartstopper 2
 • The Ex Hex
 • The Scapegracers
 • The last legacy
 • Savage het reply

Bij de kringloop had ik ook een goede buit. Naast wat Nijntje boeken vond ik:

 • Hart van Inkt
 • Zee van monsters
 • Strijd om het labyrint
 • De laatste olympier

Online kocht ik drie boekjes van Lunadea over bij iemand:

 • Wat is hekserij?
 • Ketelmagie
 • De 13 volle manen

Ik kreeg:

 • Het IJzerzwaard
 • Aan de andere kant van geluk
 • Catfish blues
 • Vliegen
 • Huis van Lucht en Adem
 • De nieuwe Wendy
 • De gevangene van Vellania
 • De rest van ons leven

Een enorme stapel boeken dus! Meer dan ik heb gelezen, dus mijn TBR is wat gegroeid. Ik vind dat niet erg. Ik ben wel verrast dat ik een aantal boeken kreeg, maar ik denk dat ze erg goed zullen zijn en ook erg handig als titels om aan te raden op mijn werk.

TBR

Ik heb het niet eens bewust zo uitgezocht, maar ik zie een thema! Veel blauw de komende maand. Het donkere woud heb ik doorgeschoven van vorige maand. Ik had al iets teveel sciencefiction gelezen en had behoefte aan wat anders. Wat simpelers en meer fantasy. Hopelijk kom ik er komende maand wel aan toe.

Savage her reply kwam ik afgelopen maand tegen en moest ik meteen kopen. Dit is namelijk een hertelling van De kinderen van Lir, een van mijn favoriete Ierse sprookje. De hardcover had een mooie prijs en dus moest ik hem hebben. De nieuwe wendy is ook een nieuw boek van afgelopen maand. Dit boek heb ik gekregen en lees ik voor de blogtour rondom de verschijning van het boek.

Lirael en From the earth to the shadows zijn beide vervolgboeken die ik al een tijdlang ongelezen in de kast heb staan. Ik hoop ze eindelijk aan te kunnen pakken. Dat past ook bij mijn leesdoel van dit jaar!

Tot slot staat ook Bone criers moon op mijn lijstje. Ik ben al in dit boek begonnen en hoop het deze maand uit te lezen. Ik vond het erg tof, maar er zitten wel wat thema’s in waar je tegen moet kunnen.

Tags: , , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.