Wil je niet missen: Fantasy Fest herfsteditie

Geplaatst op 19 oktober 2019 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober vindt in De Broodfabriek van Rijswijk weer een editie van Fantasy Fest plaats. Wij zijn er met onze stand natuurlijk weer bij! Dit is het voorlopig laatste event wat ik zelf ga draaien tot de komst van de kleine en ik heb er heel veel zin in om er van te genieten en om iedereen kennis te laten maken met mijn kaarsen!

Fantasy Fest

Naast een fantastische markt en fijne muziek, zijn er nog een tal van andere activiteiten. Volg interessante workshops (ik geef een workshop mangatekenen!), doe mee met demonstraties (zwaardvechten, bijvoorbeeld) of ga op de foto met een aantal cosplayers. Daarnaast staat de beurs in het teken van Halloween!

Qua kraampjes is er vanalles, kleding, illustratoren, funko’s, spullen voor dungeons and dragons, mede, boeken… Alles wat je maar zou willen als fantasyliefhebber. Het is echt een aanrader om te komen, vooral als je liever geen massale beurs bezoekt: het is er namelijk niet mega mega druk en dat vind ik zelf wel fijn.

Beide dagen is de beurs open van 12.00 uur tot 19.00 uur en entreekaartjes kosten zo’n 9 euro.

Ik heb er in ieder geval weer zin in en kijk uit naar dit wat rustigere evenement. We nemen allerlei leuke spulletjes mee, dus mocht je in de buurt zijn en een gezellig dagje weg willen: kom je dan even hallo zeggen?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.