Wil je niet missen: Elfia Haarzuilens

Geplaatst op 8 april 2019 door Emmy in Evenement / 3 Comments

Ik weet het nog goed: ik was 14 of 15 en ik zou voor het eerst met vrienden naar een fantasyevenement gaan, iets wat ik al tijden wilde. Het werd Elfia – toen nog de Elf Fantasy Fair – omdat het simpelweg de enige was die ik kende. Ik ging een paar jaar, koos toen voor andere events en ging nog een keer toen ik op de kunstacademie zat. Ik ben ook twee jaar als pers geweest. Nu ga ik weer: als standhouder.

Vorig jaar hebben we de Arcen editie gedaan en die beviel ons goed. We besloten ook dit risico te nemen. Risico? Ja, want een stand is natuurlijk heel erg duur. Het is echter heel erg gezellig en mijn man’s items vinden van gretig aftrek.

Wat kan je verwachten van Elfia?

Elfia is het grootste fantasyevenement van Nederland. Het is buiten, bij kasteel Haarzuilens en volgend weekend (13 en 14 april) is het zover!

Er komen allerlei mensen op af: diehard fantasyfans, mensen in prachtige kostuums, maar ook gewoon gezinnen. Van 0 tot 100, je vindt er mensen van alle leeftijden. Dit maakt dit evenement super toegankelijk, als je nog nooit eerder naar een fantasyevenement geweest bent.

Er is muziek, er zijn kraampjes, leuke activiteiten en workshops, heerlijk eten en vooral heel veel gezelligheid.

Kaartjes zijn beschikbaar vanaf 23,50 euro online. Aan de deur betaal je meer, dus ik zou – als je wilt gaan – snel je slag slaan. Meer informatie vind je op de website: www.elfia.com

En mocht je benieuwd zijn: ik sta samen met Rob met een kraam op veld 5.

Ga jij naar Fantasy Evenementen?

Tags:

Divider

3 responses to “Wil je niet missen: Elfia Haarzuilens

  1. Al jaren naar Elfia Arcen (de eerste keer was een van de eerste dates met mijn man – meteen een groot punt in zijn voordeel, haha) recent ook naar Elftopia, Imaginarium en binnenkort MysteriA.

    Dit jaar sta ik voor het eerst als standhouder op Elfia Haarzuilens. Ik probeer mezelf er nu al van te overtuigen om jouw kraam niet te passeren, want dat gaat weer geld kosten. 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.