Wil je niet missen: Elfia Arcen 2019

Geplaatst op 14 september 2019 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Volgend weekend is het weer zover: de kasteeltuinen in Arcen worden dan weer omgetoverd tot een magisch fantasyfestival vol muziek, eten, kraampjes en de mooiste kostuums. Ook dit jaar zijn Dungeons & Dice en Letters & Lights weer van de partij.

Vorig jaar was het regenachtig en stervenskoud, maar was het festival zelf heel erg leuk. Dit keer hebben we een grotere stand, meer hulp mee én hoef ik ’s nachts niet buiten te slapen. We hebben een huisje in de buurt gehuurd en dat vind ik heel erg fijn. Ook voor de mannen, die vrijdagavond al richting Limburg gaan. Door de leesclub komen de vrouwen zaterdagochtend pas aan.

Maar goed. Elfia dus. Elfia is twee keer per jaar en vorig jaar ben ik voor het eerst naar de editie in Arcen geweest. Het is een mooie locatie (echt, die tuinen!) en er hing een fijn sfeertje. Relaxter dan de Haarzuilens editie (vind ik zelf).

Het vindt plaats op 21 en 22 september in Arcen (Limburg). Dit is prima te bereiken met de auto en de omgeving is prachtig. Alsof je op vakantie in eigen land bent. Op zaterdag is het festival toegankelijk van 10.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Kijk voor meer informatie (bijvoorbeeld over alle activiteiten, artiesten en andere bezienswaardigheden) op de website van Elfia.

Mocht je naar een editie van Elfia willen, dan raad ik aan om gebruik te maken van de vroegboekkorting. Als je nu beslist om komend weekend te komen, bestel je kaartjes dan online. Het scheelt namelijk nogal wat geld!

Zodra de kaart online staat zal ik op de socials van Letters & Lights laten zien waar je ons kunt vinden.

Was jij van plan om naar Elfia Arcen te gaan?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.