Wie het kleine niet eert….

Geplaatst op 29 januari 2016 door Emmy in Evenement / 7 Comments

Foto 28-01-16 17 56 21 (1)

Afgelopen donderdag was de Winter boeken blog borrel dinges van VBK media; een hele middag ingericht voor de boeken van de verschillende fondsen binnen deze uitgeversgroep. Met zo veel bekende bloggers is het altijd een hele beleving om het mee te maken. Vriendschappen worden gebouwd en passies worden gedeeld; precies zoals Dagmar het voor ogen heeft. Maar het is natuurlijk ook een ideaal moment om te netwerken (Sabrina, ik word blij van Urban!) en nieuwe plannetjes te smeden (hallo Melisa). Het was afwisselend qua presentaties, gezellig, er was lekker eten en er werd gelachen. Heel veel gelachen.

Zo ook om deze pen.

Foto 28-01-16 16 18 46

Niet dat er zo veel bijzonder is aan deze pen. Ik bedoel maar. Hij is blauw. Hij schrijft blauw. Er staat Zomer & Keuning op… Hij doet eigenlijk alles wat een pen zou moeten doen: Schrijven.

Maar die ene pen staat ook voor een spontane uitdaging. Een recensie schrijven over deze speciale mooie blauwe, niet zo unieke (tenzij je hem likt) pen die al klaarlag op tafel en niet perse specifiek voor mij bedoeld was. Een recensie van 300 woorden. Alleen over deze pen.

Challenge accepted!

Nee, ik speelde natuurlijk al een beetje vals door ook mijn beleving van het event te verweven met dit stukje, maar dat is bijzaak. Want die pen, daar zit wat achter.

Foto 28-01-16 16 18 16

Het feit dat wij allen zo enthousiast kunnen worden van een simpele pen, dat maakt zo’n event al bijzonder. Want die ene pen – hoe onbelangrijk ook – staat voor de vriendschappen die we onderling als bloggers hebben. De lol die we met elkaar hebben. Maar ook hoe we elkaar uitdagen het uiterste van onszelf te vragen. Creatief om te gaan met thema’s en blogonderwerpen. Dat vind ik een mooie gedachte.

Foto 28-01-16 16 07 58

Het gevolg is dat ik op die donderdagavond thuis kwam, mijn pen uit de goedgevulde goodiebag viste en word opende; hallo recensie. Van een pen. Misschien ben je wel het kostbaarste cadeautje van de middag geweest; omdat jij als pen een symbool bent geworden, een herinnering, aan een mooie ontmoeting. Jij symboliseert de passie die ik voor het boekenvak heb, en staat daarom ver boven alle pennen die ik van mijn werk pik.

Foto 28-01-16 16 16 46

Foto 28-01-16 16 16 58

Jij mooie blauwe pen. Jij krijgt 5 sterren van mij. Topper.

 

 

Bewaren

Tags: ,

Divider

7 responses to “Wie het kleine niet eert….

  1. Jammer dat ik wat verder weg woon, die Books, Blog & Borrel – evenementen lijken me super leuk. En ok, ook wel een beetje vreemd vermits jullie daar blijkbaar aan een pen zitten te likken. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.