Weerwolven

Geplaatst op 9 augustus 2012 door Emmy in Spiritueel / 0 Comments

Geen mensen die met volle maan in een beestachtige verschijning veranderen, maar mensen die sterk reageren op de maan, of af en toe beestachtige gedachten hebben en daarmee heel erg veranderlijke energie zou je kunnen zien als een soort weerwolven.
Sommige mensen hebben een soort dierlijke energie in zich dat er uit komt bij bepaalde gebeurtenissen of veranderingen. Niet dat ze dan spinnend over het vloerkleed rollen, maar meer dat er een vleugje dierlijk door hun aura gutst waardoor ze net iets anders reageren. Omdat de maan ons in contact brengt met onze intuitie en ons gevoel, is het logisch dat zoiets juist op dat moment eerder naar buiten brengt. De maan, heerseres van de nacht, is immers een verschijning die soms het duistere in een mens naar boven kan brengen.
De meeste mensen zullen het beamen dat de maan invloed kan hebben op je humeur of lichamelijke gesteldheid. De maan speelt al sinds de oudheid een grote rol in mythologie en cultuur dat we haar bijna niet meer weg kunnen denken als je aan het spirituele denkt.
Wat wij mensen soms moeten leren is dat er meer is dan alleen licht. Het licht kan er alleen zijn als er ook duisternis is. En misschien is de weerwolf wel een van die dingen die de donkere kant van het wezen weerspiegeld. Het is een symbool voor onze dierlijke, soms bloeddorstige kant. Die hebben we allemaal, het is alleen een kunst om deze te omarmen in plaats van af te stoten. Maargoed, terug naar onze lieftallige weerwolf.
We kennen de weerwolf allemaal wel. Mensen die met volle maan veranderen in een bloeddorstige wolvengedaante. Waarom perse een wolf, zou je denken? Daar kunnen we naar blijven gissen.
Spirituele weerwolven zijn in mijn ogen mensen die op een dierlijke manier reageren op de maan en hierbij een deel van zichzelf niet meer in de hand lijken te hebben. Ze hebben gedachten of dromen die extreem agressief lijken te zijn en hebben soms het gevoel buiten zichzelf te staan. Net zoals de vampier zou iedereen zo’n weerwolf kunnen zijn, maar ik denk niet dat je zomaar zo’n weerwolf zou kunnen worden. Het zit in je of niet.
De energie die ik aan het begin omschreef komt overeen met een soort extra laag in de aura. Een soort dierlijke vorm die over je eigen energie heen ligt en met de jouwe is verweven. Het is geen andere entiteit die je zou weg kunnen jagen, maar juist een extra laag die je zou moeten samenvoegen met jezelf, zodat je die dierlijke kant van jezelf kan leren begrijpen. Wees niet bang jezelf met het dier te verbinden, want juist als je hem begrijpt zal je hem ook onder controle krijgen. Met alle bijbehorende gedachten.

Bewaren

Tags: , , , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.