Wat trek ik aan?

Geplaatst op 12 oktober 2014 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Sorry jongens, Expeditie Boekblogginson komt toch echt morgen pas! Ik heb immers een heel druk weekend gehad en tja.. Ik heb mijn rust ook nodig ;). Tevens verschijnt morgen een stukje over de workshops (en woensdag over de kinderboekenmarkt). Genoeg in het vooruitzicht dus, maar ik kan niet beloven dat alles op de ‘vaste tijden’ verschijnt.

Toch heb ik nu nog een blogje voor jullie, omdat ik een beetje met een dilemma zit en wellicht dat jullie mij een beetje kunnen helpen. Binnenkort is er namelijk een heel erg leuk (en boekig) feestje met het thema ‘Sprookjes’. En natuurlijk een bijbehorende dresscode. Nu weten jullie vast wel dat ik wel kan genieten van een verkleedpartij in dat thema.. Maar ik kan niet kiezen! Help mij!

Mijn mogelijkheden.

Merida (makkelijk), Herfstelfje of Roodkapje

Nou heb ik mijn Merida kostuum compleet en heb ik hét haar.. Maar dit kostuum heb ik de afgelopen paar events al gedragen en ik heb zin in wat nieuws. Voor dit keer voelt Merida meer als een ‘zou kunnen als de rest niet lukt’, omdat het niet echt een sprookjesfiguur is en omdat het voor mij niet helemaal nieuw meer is. Aan de andere kant lijk ik wel enorm op Merida.

De herfstelf wil ik al heel lang maken en past heel goed bij het weer. Nadeel is wel dat ik een jurk zou moeten kopen of maken die past bij het plaatje in mijn hoofd. Dit kost natuurlijk geld… En de vleugels: daar heb ik vrijwel al het materiaal al in huis om het te gaan maken. Het kost enkel wel wat tijd!

Tot slot: Roodkapje. Dit wil ik ook al heel lang, maar voelt meer als een kostuum voor Castlefest als ik een dagje met weinig kostuum wil dragen. Behalve de mantel en een mand heb ik wel kleding die ik daar op aan kan sluiten, al zou ik dan toch liever een langere jurk willen. Een mantel maken voor die tijd lukt me wel en mijn vriend heeft een awesome wolvenhandpop die ik mee zou kunnen nemen als de Grote Boze Wolf. Ook een optie dus.

Wat zouden jullie doen? Of misschien meer, wat zouden jullie mij aanraden om te doen? Alle drie de opties zijn haalbaar en passen bij me… Moeilijk he, kiezen?

Tags: ,

Divider

3 responses to “Wat trek ik aan?

  1. Ik zou zeggen: herfstelf! Roodkapje kun je elk seizoen worden, en als herfstelfje komt je haar ook weer mooi van pas omdat het zo’n mooie herfstkleur heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.