Wat ik kocht op het boekenfestijn.

Geplaatst op 7 september 2011 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Zoals ik al aan had gekondigd ben ik weer naar het boekenfestijn geweest, en voor het eerst sinds ik er kom, had ik geen tassen vol die ik mee nam naar huis. Dit keer kocht ik maar vier boeken, waarvan twee voor anderen! Zo zo, dat is niet zo heel erg Emmy, is het niet? Tja, ik wilde nou eenmaal graag de boeken op mijn lijstje en die hadden ze niet echt. Volgende keer beter!

Deze twee boeken kocht ik voor mezelf. ‘Het uur van de engelen’ voor 10 euro. (stond al een tijdje op mijn lijst, maar ik vond hem nog te duur) en the Art of the Lord of the Rings the return of the king. Ik had de andere delen al, en alleen deze ontbrak nog. Dus kwam dat eens even mooi uit!

Deze haalde ik voor Imogen en voor Anouk, omdat zij zelf niet gingen vroeger ze of ik wilde kijken. Natuurlijk deed ik dat!
Volgende keer weer, want boeken heb je nooit genoeg!

Bewaren

Tags: , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.