Wat ga ik lezen tijdens de herfstvakantie / Spook-a-thon

Geplaatst op 12 oktober 2019 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Toen Kwante aangaf dat zij een spook-a-thon ging organiseren besloot ik meteen om mee te doen. Deze readathon loopt namelijk van 13 tot 20 oktober, precies tijdens mijn herfstvakantie! Laat ik nu net het voornemen hebben om tijdens die vrije dagen wat vaker een boek op te pakken!

De laatste tijd pak ik minder snel een boek op. Ik ben moe, heb geen concentratie of ben te druk met andere dingen (zoals mijn baby). Toch blijft lezen een heerlijke ontspanning en voorkomt het dat ik te druk met andere zaken bezig ga zijn. Het leek mij daarom slim om een stapel boeken uit te zoeken die ik graag wil gaan lezen. Het is een mix tussen recensie-boeken en boeken met veel magie, wat ik erg goed vind passen bij oktober. Ik maakte thuis snel een stapel en een slordige foto. Ik werk namelijk met een TBR kast en moest snel naar werk…

Ik heb besloten vijf boeken op de stapel te leggen. Ze zijn best dik en ik lees nu langzamer. Ook ga ik er waarschijnlijk al eerder aan beginnen en ben ik er in eentje al bezig. Ik vind het prima om zo een beetje ‘vals’ te spelen en zal via social media bijhouden hoe het allemaal gaat.

Vengeful

Vengeful koos ik vooral omdat dit een van de weinige boeken van Schwab is die ik nog niet gelezen heb. Nu ze komt vind ik het een goede reden om er in te beginnen. Ik ben erg benieuwd, want ik vond deel 1 erg tof!

The Modern Faerie tales

Holly Black’s Modern Faerie tales stond al jaren op mijn verlanglijst, dus toen deze bundel verscheen moest en zou ik hem meteen kopen. Uiteraard staat het boek sindsdien ongelezen in de kast, wat veel van jullie vast herkennen. Ik ben erg benieuwd naar dit boek omdat Holly in mijn ogen echt de koningin van de fae is.

Sorcery of Thorns

Ik kocht Sorcery of Thorns in Engeland toen ik nog wat tijd te doden had en eigenlijk geen geld meer uit wilde geven. Ach, ik heb ook gewoon geen ruggengraat wat betreft boeken! De kaft zag er zo mooi uit en zo veel mensen waren positief.. Ik moest het hebben! Ik ben er al in begonnen en tot nu toe vind ik hem best leuk! Wel voorspelbaar, maar nog steeds erg vermakelijk.

Meer gelukkig dan niet

Ligt al een tijdje op mijn kleine prioriteitsstapel. Ik ga hem lezen zodra Nocturna uit is. Ik heb wel gehoord dat er behoorlijk heftige dingen in voor zullen komen, maar dat kan ik vast hebben. Het lijkt me ook handig om tussen al het fantasygeweld ook even een contemporary te lezen.

Schimmen van de schaduwmarkt

Ook al een tijdje op mijn wil ik lezen plank ligt Schimmen van de schaduwmarkt. Dit is een verhalenbundel van Cassandra Clare en die vind ik altijd erg wisselend in kwaliteit. Ik ben benieuwd hoe dit boek me gaat bevallen ik heb me voorgenomen steeds een stukje te gaan lezen komende week.

Het dringt nu pas tot me door dat ik Sally Green’s The Demon World nog niet heb toegevoegd aan deze lijst… Dat ga ik nog wel doen!

Ga jij veel proberen te lezen in de herfstvakantie / tijdens de spook-a-thon?

Tags: ,

Divider

4 responses to “Wat ga ik lezen tijdens de herfstvakantie / Spook-a-thon

  1. Mijn herfstvakantie is een week later en komende week heb ik het nog best wel druk met werk. Ook nog twee studiedagen namelijk. Dus ik ga gewoon voor veel lezen in de herfstvakantie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.