Wat ga ik lezen in 2015?

Geplaatst op 4 januari 2015 door Emmy in TBR / 22 Comments

Dapper opende ik op 1 januari mijn goodreads pagina. Al dagen was ik er mee bezig: hoe hoog zou ik hem dit weer instellen? Heel lang heb ik gedacht dat dit 100 moest worden. Want ik ga toch echt mijn afstudeerjaar in nu… Maar toch.. Ik las in 2014 wel 230 boeken.. 100 boeken, dat kon ik toch niet serieus nemen? Ik had – toen het moment dan toch echt daar was – opeens een nogal YOLO moment. Ik besloot iets in te vullen wat uiteindelijk mijn doel werd van 2014 (na 2 keer verhogen) …175 boeken! Honderdvijfenzeventig.

En het beste: ik voel me er erg zeker over. Dit kan ik wel!

januari

Zoals jullie kunnen zien, heb ik (als ik dit blogje schrijf op 2 januari) al een boek uit. Wellicht dat het er nu al meer zijn… Je kan mijn voortgang op Goodreads zien, maar ook rechts in de menubalk.

Daarnaast wil ik jullie in dit blogje laten zien welke boeken ik in januari wil gaan lezen. Want die TBR-posts, daar ga ik lekker mee door. Vijf boeken die ik sowieso wil gaan lezen.

tbrjan

Kendare Blake – Girl of Nightmare
Joy Breble – Anastasia Forever
Amanda Hocking -Ascend
Darren Shan – ZOM-B
Ruth Warburton – Witch Hunt

Ditmaal vooral vervolgen van series waar ik al erg lang naar uitkijk of die juist al heel erg in de kast staan.Het zijn nog echt dikke boeken, maar laten we vooral even lekker rustig beginnen!

Ook hoop ik deze maand heel veel recensies over te zetten naar het nieuwe systeem, zodat mijn recensie-lijsten allemaal mooi en up-to-date zijn.

Naar welke recensie kijken jullie uit?

Tags:

Divider

22 responses to “Wat ga ik lezen in 2015?

 1. Ik ben vooral erg benieuwd naar je recensie van Stormvogel van Conn Iggulden haha, heb hem zelf bijna uit en ben heel erg nieuwsgierig naar wat jij ervan vond!

 2. Wat moet het heerlijk zijn om in zoveel werelden te kunnen duiken, daar kan ik alleen maar van dromen.

  Ik zag dat je De Naam van de Wind van Patrick Rothfuss op Goodreads als to-read had toegevoegd. Als groot fan van Pat ben ik reuze benieuwd wat jij erover te zeggen hebt!

 3. Noa

  Bij mij staat hij ingesteld op 50 boeken, omdat ik vorig jaar de helft had en hem heb verhoogd naar 35 (uiteindelijk 40 geworden, hoewel hij op GR als 39 staat omdat ik per ongeluk een boek was vergeten in te voeren)… in zomervakantie, na mijn afstuderen, wil ik veel gaan lezen. Ik heb eerste 2 boeken uit!

 4. Gaia Steinbuch

  Heel veel succes met het lezen van 175 boeken :D! Ik heb voor mezelf nog niet bedacht hoeveel boeken ik wil lezen dit jaar. In 2012 las ik er ~70 (ik hield het toen nog niet bij, pas vanaf juni 2012), in 2013 143 en in 2014 las ik 254 boeken (nog niet eerder gehaald!). Ik lees het liefste gewoon waar ik zin in heb (en wanneer) dus of het meer kortere of langere boeken worden komend jaar, dat weet ik niet. Ik ga er niet van uit dat ik weer 254 boeken kan lezen in ieder geval. Heel veel leesplezier gewenst en ik kijk ernaar uit om je blog weer te volgen dit komende jaar.

 5. Succes met 175 boeken, wil eigenlijk ook zo’n aantal gaan lezen (ik las er volgens Goodreads zo veel in 2014, dus dat kan ik wel verbreken…). Ik ben benieuwd wat je gaat vinden van Girl of Nightmares (die wil ik ook deze maand lezen) en Zom-B 🙂

 6. Hoe doe je dat toch?? Ik heb heel veel nieuwe dingen beleeft en gedaan vorig jaar en dan lukt het me meestal minder om me te concentreren op een heel boek… Daarom heb ik mijn aantal niet gehaald vorig jaar. Het was ook even niet zo’n leuk spelletje meer… Daarom zie ik dit jaar wel hoeveel het er worden en vul ik even lekker niks in! Veel succes met jouw challenge!

 7. Allememachies. Ik zit serieus nu al in spanning of ik de 70 boeken wel haal haha. :p Ik ben heel benieuwd! Waarschijnlijk ga je er gewoon met gemak overheen. 😀

 8. Ik heb mijn challenge uiteindelijk op 130 gezet. Welke boeken ik allemaal ga lezen blijft steeds een verrassing omdat ik op recensie-boeken na gewoon kies waar ik op dat ene moment zin in heb. Zo ligt er momenteel een tweede boek van NOra Roberts klaar. Dat zou dan meteen ook 3/25 zijn van mijn challenge om minstens 25 eigen boeken te lezen. 🙂

 9. Vroeger las ik wel veel, maar tegenwoordig staat het echt op een laag pitje. Dat kan ik nu ook wel merken. Ik geloof dat ik in heel mijn leven 175 boeken heb gelezen. Hahaha. Succes in ieder geval!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.