Wandel jij mee met de Bookstawalk?

Geplaatst op 26 september 2020 door Emmy in Evenement / 3 Comments

Wat ik zo mooi vind aan de YA bookcommunity is dat het een fantastische groep vol diversiteit en creativiteit is. Auteurs, bookstagrammers & booklovers Lotte en Laura bedachten het fantastische plan om samen met andere bookstagrammers te gaan wandelen! Als dat geen prachtige herfstfoto’s op zal leveren, dan weet ik het ook niet!

Het is een YA wandelevent op 24 oktober 2020 in Maarn, waar je wordt uitgedaagd om bijvoorbeeld mee te doen met een fotochallenge.

Nu kan ik zelf die dag helaas niet, maar als ik wel had gekund, dan was ik zeker gegaan. Ik kom daar redelijk uit de buurt en ik kan je vertellen: wandelen daar is PRACHTIG. Dat worden sowieso mooie foto’s.

Organisatoren Lotte van den Noort (Typewriter, Unsinkable) en Laura Diana (als de nacht eindigt) zullen op 24 oktober om 12.30 met alle deelnemers verzamelen op station Maarn. Om mee te kunnen doen moet je je wel inschrijven, dat kan via de instagram van @bookstawalk of hier.

Dit is een superleuk en laagdrempelig evenement om andere bookstagrammers te ontmoeten in een prachtige omgeving. Ik hoop echt dat het vaker gaat plaatsvinden, want ik wil zeker een keer meelopen. Ik <3 het bos.

Ze zullen over een wandelroute van 12 km lopen, maar deze inkorten. De wandeling zelf duurt 2 uur, inclusief stop voor een quiz, fotochallenge en tijd om wat te eten en te drinken. Neem zelf een tas mee met eten en drinken voor onderweg. Doe verder goede wandelschoenen aan.

Iedereen die wel mee kan lopen: heel veel plezier. Het is er echt prachtig en je bent sowieso in goed gezelschap. Ik zal zelf natuurlijk reikhalzend uitkijken naar jullie foto’s!

Hou jij van wandelen en mooie foto’s maken in de natuur?

Tags:

Divider

3 responses to “Wandel jij mee met de Bookstawalk?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.