Vraag me vanalles

Geplaatst op 13 juli 2015 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Alweer een aantal maanden terug vroeg ik jullie om vragen voor een Ask me anything blogje. Er kwamen via instagram een aantal vragen, die ik vandaag ga beantwoorden. Ik had graag meer vragen gezien, maar he, ik mag natuurlijk niet klagen! Mocht je nu denken; ik heb ook een vraag! Dan mag je deze gewoon in een reactie achterlaten, en dan zal ik hem beantwoorden.

askme

Waarom ben je begonnen met bloggen?

In eerste instantie is mijn blog begonnen als verplichte schoolblog. Op de kunstacademie moesten wij eenblog bijhouden, waarbij we ons beeldend proces lieten zien. Ik was een van de weinigen die dit ook echt deed en ging hier ook mee door toen het niet meer verplicht was. Ik begon meer tekeningen en later ook spiritueelgetinte blogjes te plaatsen. Later heb ik de boel omgegooid en ben ik wat serieuzer gaan bloggen. Ik plaatste elke dag wat (een tekening, iets spiriwiri’s, iets over kleuren etc.). Hierdoor begon ik al echt in het blogritme te komen. Langzaam maar zeker ben ik steeds meer over boeken gaan schrijven, wat immers een grote passie is. En dat doe ik nu nog steeds met erg veel liefde. Ik heb daarom ook niet echt een blogverjaardag en ben uiteindelijk van blogger overgestapt naar wordpress. En vele layouts later natuurlijk!

Welk boek kan je blijven herlezen en waarom?

Harry Potter, omdat deze boeken zo veel detail bevatten, dat je elke keer wel weer iets nieuws tegenkomt.

Welk boek zou jij op elke boekenplank willen zien staan?

Is het gek als ik weer Harry Potter zeg? Ja, best wel, toch? Want ik vind niet dat iedereen deze reeks perse moet lezen. Ik snap ook wel dat het sommige mensen niet aanspreekt. Maar dat is bij vrijwel alle boeken zo. Ik denk niet dat er een boek is dat geschikt is voor iedereen.

Heb je een boek niet uitgelezen omdat je er niet door heen kwam terwijl iedereen het ” geweldig” leek te vinden?

Over het algemeen lees ik vrijwel alle boeken uit. Dit doe ik omdat ik vind dat je pas een mening kunt vormen als je iets volledig hebt ervaren. De afgelopen paar jaar heb ik slechts 1 boek ongelezen teruggebracht naar de bibliotheek, namelijk De Grote Gasby. Ik werd zo ongelukkig van het lezen van dit boek, dat mijn vriend me dwong te stoppen. Ik kon er maar niet inkomen en kon er echt geen plezier aan beleven.

Nooit meer boeken mogen kopen of vanaf nu altijd kinderboeken moeten lezen?

Dit is eigenlijk een vraag waar ik gigantische vals kan blijven spelen. En ik zal eerlijk vertellen waarom. Allereerst is het maar net wat je definieert tot kinderboek. Als Young Adult een kinderboek is, dan kan ik best ja zeggen. Aan de andere kant krijg ik voor mijn blog heel veel boeken, waardoor ik eigenlijk geen boeken hoef te kopen; ook met mijn recensie-exemplaren zit ik niet zo snel zonder leesvoer. Dus tja.. ik zou beide kanten op kunnen gaan.

Welk deck speel je?

Hierbij wordt bedoeld welk Magic the Gatherin deck. Want dat speel ik. Zo nu en dan. Niet zo heel vaak, hoor. Als ik speel, dan kies ik meestal tussen twee van mijn decks (ik heb er meer). Ze stellen niet zo veel voor, maar ik vind ze leuk spelen. Een monogroen werewolf deck waar ik iedereen gek mee maakt, en mijn witte Angel deck kies ik het vaakst. Ik vind ze beiden leuk spelen.

Heb jij nog een vraag? Laat een reactie achter! (meerdere mag natuurlijk ook).

Tags:

Divider

4 responses to “Vraag me vanalles

  1. Yea! Leuk! Dan ga je zeker wel sparen voor de deluxe limited “From The Vault: Angels” set? 15 all foil, reprinted Angels met speciale foil laag?!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.