Voornemens voor 2020

Geplaatst op 2 januari 2020 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

2020 is een bijzonder jaar. Niet alleen staat 20-20 mooi: er staat heel veel te gebeuren. Dingen die ik kan voorspellen, maar natuurlijk ook heel veel gebeurtenissen waarvan ik echt geen idee heb. Ik kijk er enorm aan om dit avontuur aan te gaan! Per maand wil ik eens kijken naar de voornemens die ik voor 2020 heb!

Ik heb overigens ook een algemeen doel en dat is meer te tekenen. Vooral veel meer voor mezelf! Dit sluipt er heel snel bij in, terwijl het – naast lezen – natuurlijk mijn grootste hobby is. Ik heb heel veel ideeën, maar gun mezelf de tijd nog niet om er lekker voor te gaan zitten. Dit is dus wel echt een 2020 doel!

Januari

Januari is voor mij een maand van rustig aandoen. Ik tel af tot mijn verlof en moet rustig aandoen. Ik heb wat afspraken in het ziekenhuis en ga de 22-weken prik halen (ja, met bijna 33 weken zwangerschap). Hiermee bescherm ik mijn lieve baby tegen kinkhoest.

Ook hopen we deze week onze auto in te ruilen voor een prachtige nieuwe wagen. We hebben een grote ruime gezinswagen uitgezocht via private lease.

Februari

Vanaf 1 februari ben ik met verlof (36 weken) en zullen we als het goed is onze langverwachte droom waarmaken. Vanaf dan zijn we eindelijk met ons drietjes en mogen we ons meisje in onze armen sluiten. Het is nog steeds zo moeilijk voor te stellen, maar ik kan echt niet wachten. Op dit moment ben ik bezig met het bedenken van het geboortekaartje.

Maart

De eerste maand – waarschijnlijk – met ons meisje. Ik geniet waarschijnlijk volop van mijn verlof en zal het heus wel jammer vinden dat ik daardoor dingen moet missen (leesclub, dutch comic con), maar dat is het allemaal waard.

April

Ook deze maand zal ik nog lekker bezig zijn met mezelf en mijn meisje. Heerlijk! Ik kijk er naar uit om lekker met haar te gaan wandelen en mijn conditie weer lekker op te bouwen. Voorafgaand aan mijn zwangerschap ben ik behoorlijk veel afgevallen en tja.. zo’n zwangerschap houdt dat natuurlijk niet in stand. Niet dat ik perse af wil vallen, maar ik wil wel mijn conditie terug om weer te kunnen zwemmen en te zwaardvechten. Mijn conditie is nu echt nul! Wandelen lijkt me echt heel prettig om samen te kunnen doen, vooral omdat de natuur nu waarschijnlijk weer helemaal tot leven is gekomen.

Mei en Juni

Aan het eind van mei staat er veel te gebeuren, want dan ga ik weer aan het werk en gaat de baby naar de kinderopvang. Dat lijkt me best wel lastig!

Ik verwacht dat Valerie – die mij tijdelijk vervangt – haar werk prima heeft gedaan en dat ik de laatste weken van het schooljaar nog even lekker kan knallen. Ik hoop dan de plannen die we nog hebben liggen te kunnen waarmaken en om anders een plan op te stellen dit aan het begin van het volgende schooljaar te regelen.

In juni zal er nog wat speciaals plaatsvinden, want dan verschijnt mijn debuut, Supernerd. Zet 7 juni maar in je agenda voor een fantastische releaseparty!

Juli en augustus

In juli begint mijn vakantie en ben ik jarig. Zo fijn dat ik dan weer wat weken met mijn meisje kan doorbrengen! Ik hoop dat we dit jaar naar Castlefest kunnen met vrienden en ik zou ook graag een weekje op vakantie willen in eigen land. Lekker naar een vakantiepark ofzo… Lekker even weg om te kijken hoe de kleine dit vindt! Thuis zijn is ook leuk, maar ik heb dan altijd wat minder een vakantie gevoel, omdat je toch in je oude ritmes en gebruiken blijft hangen. Limburg of Drenthe trekken me enorm, dus wie weet! Dit jaar komt er in ieder geval geen tripje naar het buitenland.

Op 5 juli is YALtival van dit jaar en daar kijk ik ook naar uit! Ik weet zeker dat het weer een fantastisch evenement gaat worden! Het wordt het eerste event wat ik dit jaar ga draaien en ik hoop tegen die tijd weer wat mooie producten gemaakt te hebben! Hebben jullie nog specifieke wensen?

September & oktober

Een nieuw schooljaar waarin ik nog geen idee heb hoe en wat. Misschien draai ik alweer wat events en misschien nog niet. Ik hoop wel dat er weer een YALFU zal zijn!

November en december

En ook voor deze maanden kan ik nog niet voorstellen hoe het leven dan zal zijn… De feestdagen met een gezin van drie, een heel jaar vol bijzondere gebeurtenissen vooruit… Wat zal het leven brengen? Volgend jaar weten we het!

Ik hoop dat ik een fantastische tijd ga krijgen met onze baby, dat ik alle plannen voor de mediatheek kan realiseren om de leesbevordering op school nog beter te maken. Ik hoop op fijne tijdens met vrienden en familie. Ik wens voor fijne illustratie opdrachten en een groei voor Letters & Lights en ik hoop dat jullie gaan genieten van Supernerd!

We zullen eens zien welke verrassingen 2020 zal brengen! Heb jij bijzondere dingen in het vooruitzicht staan?

Tags:

Divider

3 responses to “Voornemens voor 2020

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.