Vlog 15 januari

Geplaatst op 18 januari 2016 door Emmy in Vlog / 5 Comments

Ik kondigde het al een paar dagen eerder aan; op 15 januari zou ik gaan vloggen. Dus vol goede moed zocht ik mijn camera op en bracht ik mijn vrijdag in beeld. Niet zo heel beknopt, maar wel globaal. Ik vond het namelijk nogal spannend om in het openbaar te filmen. En door de hectiek en spanning van de leesbeesten leesclub, ben ik daar vergeten te filmen en heb ik geen afsluiter opgenomen. Oeps!

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. En ja, Duizend stukjes van jou heb ik uitgekregen.

Tags: ,

Divider

5 responses to “Vlog 15 januari

  1. Jet

    Superleuk! Ik ben nooit zo’n fan van vlogs bekijken, maar ik dacht: “Laat ik het eens een keertje doen!” Wel grappig om een keer de stem te horen van iemand van wie je met veel plezier haar blogs leest (je stem is echt veel lager dan ik me had voorgesteld, haha!). Erg leuk gedaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.