Verschijnt in | September

Geplaatst op 1 september 2015 door Emmy in Boeken / 18 Comments

verschijnt

Hierbij heb ik me gefocust op boeken die ik zelf interessant vind. Waarschijnlijk ben ik er weer veel vergeten.. Sorry! Vul me gerust aan! Overigens verschijnt het vervolg op Pupil, Rebel, ook in september. Tevens verschijnen er dan heruitgaven van Julie Kagawa’s eerdere boeken!

Ook heb ik weer wat Engelse nieuwe boeken voor jullie op een rijtje gezet:

Welk boek wil jij deze maand zeker aanschaffen?

Tags:

Divider

18 responses to “Verschijnt in | September

  1. MelissaPötgens

    Whoa, bedankt! Nu is mijn bookdepository wishlist Weer langer geworden hahaha..
    The copper gauntlet en Queen of shadows stonden sowieso al op de lijst om gekocht te worden, maar die serie van Josephine Angelini lijkt me ook erg gaaf dus die heb ik ook gelijk maar toegevoegd xD

  2. Lonneke

    Op de een of andere manier werkt de verschijnt in … post nooit bij, ik krijg altijd bol.com tekentjes. Weet je misschien waar dit aan kan liggen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.