Verschijnt in oktober

Geplaatst op 1 oktober 2015 door Emmy in Boeken / 7 Comments

Ook in oktober verschijnen er weer een groot aantal toffe boeken, welke ik graag voor jullie op een rijtje heb gezet. Vorige maand kreeg ik een aantal vragen over de zichtbaarheid van deze bol.com plugin; als je het niet kunt zien, komt dat door je add-blocker. Zet deze uit en je zal het kunnen zien. Dan de vraag, waarom linkjes naar bol.com? Zoals jullie weten hou ik er enorm van om elk jaar de boeken adventskalender te organiseren. Echter zijn de verzendkosten elk jaar erg hoog (ik was vorig jaar zo’n 150 euro kwijt). Alles wat ik via het bol.com partnerprogramma verdien maakt het mogelijk om dit evenement te organiseren. Vandaar dus dat ik geen lijstje met boeken maak, maar de linkjes naar bol plaats.

Hierbij de toffe boeken die komende maand gaan verschijnen en waarvan ik denk: JA!

Nederlands:

Engels:

Welk boek ga jij komende mand zeker kopen?

Tags:

Divider

7 responses to “Verschijnt in oktober

  1. Ik vind het idd ook best jammer dat ik ze niet kan zien, maar mijn addblocker uitzetten is me ooit één keer per ongeluk gebeurd en dat was een té traumatische ervaring XD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.