Verschijnt in november

Geplaatst op 1 november 2015 door Emmy in Boeken / 8 Comments

November staat weer voor de deur en wederom heb ik een overzichtje gemaakt met boeken die in november gaan verschijnen. Ik link hierbij naar bol.com omdat ik bij alles wat jullie via mij aanschaffen, een kleine commissie krijg. Dit gebruik ik weer om de verzendkosten en cadeautjes voor de boeken adventskalender te kunnen bekostigen. Want geloof me, elk jaar kost me dat weer flink wat geld. Ik zou het dan ook heel tof vinden als jullie aan mij willen denken. Als je ze niet kan zien, dan komt dat door je addblocker. Even uitzetten en je ziet ze! Kijk mee naar wat er verschijnt in november.

Ik plaats weer Nederlandse en Engelse nieuwe boeken en plaats alleen degene die passen binnen de genres die ik op Zon en Maan behandel.

Nederlandse nieuwe uitgaven

Engelse nieuwe uitgeven

Welk boek wil jij niet missen deze maand?

Tags:

Divider

8 responses to “Verschijnt in november

  1. Ontworteld heb ik al mogen lezen én die kan ik echt alleen maar aanraden. Verder ben ik ook heel nieuwsgierig naar Grijze Magie. Die kwam net aan met de post, maar ik zal toch eerst enkele andere boeken moeten lezen voor ik hier aan mag beginnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.