Verschijnt in juni

Geplaatst op 1 juni 2015 door Emmy in Boeken / 9 Comments

Ook deze maand heb ik weer een overzichtje samengesteld met een aantal boeken die gaan verschijnen. Dit zijn voornamelijk boeken die ik zelf interessant vind en daardoor ook voor jullie boeiend kunnen zijn. Ditmaal ook met een aantal Engelse toppers!

Engels:

Tags:

Divider

9 responses to “Verschijnt in juni

  1. Er zitten niet echt boeken bij waarvan ik zoiets heb: die moet ik nΓΊ hebben! Gelukkig maar eigenlijk, want ik wil deze maand eigenlijk niet echt boeken kopen. Al wil ik het boek van Mara Li en Lobsters zeker een keer lezen. Op dit moment ben ik trouwens wel bezig in het eerste deel van The Infernal Devices en die vind ik best goed tot nu toe!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.