Verschijnt in | Januari

Geplaatst op 3 januari 2015 door Emmy in Boeken / 7 Comments

‘In januari komen er vast niet zo veel boeken uit’ mompelde ik tegen mezelf terwijl ik internet opende voor een ‘Verschijnt in’ artikel. ‘Misschien moet ik hem dit keer maar overslaan…’

Nou grapje. Er verschijnen dus echt heel wat toffe boeken en die wil ik jullie niet onthouden! Hieronder staan de linkjes naar bol.com. Als je ze niet kunt zien, zet dan even je addblocker uit en/of verwijder je cookies (eet ze maar op!). Ik plaats bewust linkjes naar bol, ondanks dat ik vind dat je de boekhandel moet supporten; via het bol.com partnerprogramma verdien ik bij elke verkoop een kleine commissie die ik kan gebruiken om prijzen te versturen en mijn host te betalen.

Maar juist.. Laten we teruggaan naar het echte doel van deze post; een overzicht van boeken (die ik interessant vind!) die in januari zullen uitkomen.

Dat zijn weer genoeg boeken om januari door te komen, toch?

Welk boek wil jij erg graag aanschaffen in januari?

Tags: ,

Divider

7 responses to “Verschijnt in | Januari

  1. Kim Milkyway

    Ik ga vrijdag naar de leegverkoop van het boekenfestijn en als het meezit ga ik 31 Januari naar Rotterdam. (Ik ben nogal verslaafd aan het boekenfestijn) Daar moet ik me al heel erg in gaan houden want het is nu nog maar de 3de dag van dit jaar en mede door de uitverkopen van enkele boekhandels zit ik deze maand al op 9 boeken, dus ik denk dat de kans groot is dat ik (behalve op de boekenfestijnen) verder geen boeken meer koop deze maand. Ze moeten namelijk ook allemaal gelezen worden. XD

    Als ik kijk naar de boeken die uitkomen ben ik vooral benieuwd naar Vals Spel, het nieuwe deel van Middernacht en deel 3 van de alchemisten. Van die twee series heb ik nog nooit iets gelezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.