Vakantieplanning

Geplaatst op 13 juli 2022 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Langzaam kruipt het einde van het schooljaar dichterbij. De laatste weken gingen traag en waren tegelijkertijd enorm druk met allerlei organisatorische zaken. Zonder twijfel gaat het helemaal goedkomen en kan ik eind volgende week gaan genieten van een aantal weken vrij.

Ik heb dan ook besloten om mezelf niet teveel vast te willen leggen op het bloggen. Het zou leuk zijn als het lukt, maar ik vind het belangrijker om op dagen zelf te beslissen waar ik zin in heb. Hierdoor zal de komende weken misschien minder online komen. Misschien evenveel. Misschien werk ik enorm vooruit. We gaan het zien. Ik weet het gewoonweg niet.

Vroeger verscheen er elke dag een blogpost. Nu is het al enkele jaren minder. Ik probeer namelijk vooral te bloggen op de dagen waarop ik werk, zodat ik ook echt vrij ben in het weekend. En ja, bloggen is een hobby, maar ik wil niet de hele dag moeten denken ‘ja ik moet nog een blogpost schrijven’. Nee. En vandaar dat ik nu alvast even aankaart dat ik geeeeeeen idee heb hoe de komende weken eruit komen te zien.

Het is niet dat ik zonder inspiratie zit, integendeel. Wel even zonder gelezen boeken om te recenseren op het moment van schrijven. Wat een luxe! Nou ja, dat betekent dus eigenlijk dat ik ‘achterloop’ met lezen. En dat vind ik onzin. Vroeger zou ik er zeker van in de stress hebben geschoten. Nu denk ik alleen maar: lekker joh!

In ieder geval: als je ook vakantie hebt de komende weken: geniet er enorm van. En kom af en toe eens kijken, want wie weet staan er toch een paar nieuwe blogposts op je te wachten!

Tags:

Divider

One response to “Vakantieplanning

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.