Twee Young Adults Events rondom Tilburg

Geplaatst op 11 november 2016 door Emmy in Evenement / 3 Comments

Waar we twee jaar geleden zelden nog iets voor Young Adults in het zuiden van het land hadden, mogen we nu af en toe ook genieten van evenementen in de buurt. En dat allemaal door het enthousiasme en de inzet van een aantal mensen. Ik ben er echt heel blij mee dat ik daar ook een rol in mag spelen. Met gepaste trots wil ik jullie vandaag dan ook wijzen op twee Young Adult events in de omgeving van Tilburg.

poster2

18 november: Berkel-Enschot

Altijd al een auteur willen ontmoeten? Of leren hoe je moet vloggen, bloggen of schrijven?
Kom op 18 november naar de bibliotheek in Berkel-Enschot voor een Young Adult Event. Om zeven uur trappen we af met workshops, een boekenmarkt en heel veel lekkers. Je maakt bovendien nog kans op fantastische prijzen en je gaat niet naar huis zonder goed gevulde goodie-bag.
Dus hou je van lezen, wil je andere lezers en schrijvers ontmoeten, verschillende workshops volgen over vloggen, bloggen en schrijven, of lekker creatief bezig zijn met het maken van een boeksieraad of boekenlegger, meld je dan aan voor dit Young Adult event via berkelenschot@bibliotheekmb.nl

Wie komen er allemaal? Nou, behoorlijk wat mensen! Zo komt Chinouk Thijssen een workshop geven, kan je boekensieraden komen maken, prijzen winnen, op de bank met Marje Woodrow en boeken kopen bij de schrijversmarkt. En nog veel meer, maar dat blijft nog even een verrassing. Hier is het facebookevent te vinden.

25 november: Tilburg Heyhoef

Altijd al een auteur willen ontmoeten? Of leren hoe je moet vloggen, bloggen of schrijven?
Kom op 25 november naar de bibliotheek in Heyhoef voor een Young Adult Event. Om zeven uur trappen we af met workshops, een boekenmarkt en heel veel lekkers. Je maakt bovendien nog kans op fantastische prijzen en je gaat niet naar huis zonder goed gevulde goodie-bag.
Dus hou je van lezen, wil je andere lezers en schrijvers ontmoeten, verschillende workshops volgen over vloggen, bloggen en schrijven, of lekker creatief bezig zijn met het maken van een boeksieraad of boekenlegger, meld je dan aan voor dit Young Adult event via heyhoef@bibliotheekmb.nl

Net zo leuk en een week later is Tilburg Heyhoef aan de beurt. Ook hier zijn leuke workshops te volgen en is er een boekenmarkt te vinden. De schrijfster waarmee je vandaag de bank op mag om alles te vragen is niemand minder van Vanessa Gerrits. Hier is het facebookevent te vinden.

Inloop om 18:30 en het duurt tot ongeveer 21 uur.

Ik ben bij beide avonden aanwezig om een workshop (boek)bloggen te verzorgen en ik zal dan ook kaarsen verkopen. Dus heb je interesse, laat het me vooral weten! Ik hoop jullie daar in ieder geval te zien; het wordt super gezellig! Ben jij er bij?

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

3 responses to “Twee Young Adults Events rondom Tilburg

  1. Ik wilde eigenlijk de 25e komen, maar ik realiseerde me laatst dat Decathlon Breda dan precies 1 jaar bestaat en tja, dan wil ik daar toch ook wel bij zijn, haha. Ik ga denk ik op zoek naar een optie om mezelf door midden te scheuren ofzo xD

Geef een reactie