TTT | Top 10 zomerse boeken

Geplaatst op 18 juni 2015 door Emmy in TTT / 9 Comments

top10

Het is echt knettermoeilijk om een top tien samen te stellen als je welgeteld nog maar 1 boek en een ereader in de boekenkast hebt liggen. VERHUIZEN IS EEN FEESTJE. Van mijn kant komt er dus een vrij saaie Top Ten on Thursday; ik zet alles in op de andere bloggers die bij dit thema wel een normale lijst (met mooie foto’s) kunnen maken. Het thema van deze week is namelijk een top 10 van Zomerse boeken. En er bestaan genoeg zomerse boeken hoor, maar mijn geheugen is momenteel opgevuld met de plamuur en de nieuwe route naar mijn huis. Want ik ga zaterdag verhuizen. AAAAAH. Nou ja, hier komen de boeken die ik voor jullie heb uitgezocht:

1. Lobsters (denk ik).
Het boek komt heel snel uit en ik heb het nog niet gelezen, maar wel de cover gemaakt. Dus deze moet hoe dan ook in mijn lijst. Het boek speelt zich af in de zomervakantie, dus dat is passend.

2. Hitte.
De titel zegt al genoeg toch? Als je het hier niet warm van krijgt…

3. Ik geef je de zon
Want zo’n titel klinkt al zomers, toch? Hoewel mijn cover het niet is geworden, vond ik het boek toch erg mooi qua inhoud. Het is emotioneel, maar doet wat mij betreft toch zomers aan.

4. Verkikkerd. Misschien komt het omdat ik dit boek in de bloedhitte las, maar bij dit boek krijg ik altijd spontaan zin in ijsjes en watergevechten. Momenteel logeert het boek bij mijn zusje, die het van mij verplicht moest lezen.

5. Harry Potter. Volgens mij staat Harry Potter bijna in elke lijst.. Maar HP heeft mij zo veel zomerherinneringen opgeleverd! Ik kan me nog ontzettend goed herinneren hoe ik deel 7 haalde, minuten voor ik op vakantie ging. Ik had een zelfgemaakt Zwerkbalshirt aan toen ik de Bruna binnen holde om mijn bestelling op te halen. Eenmaal op de camping heb ik in een recordtempo mijn tent opgezet om te kunnen gaan lezen.

Sorry, vandaag hou ik het even bij een top 5. Maken jullie mijn top 10 maar af!

 

Tags:

Divider

9 responses to “TTT | Top 10 zomerse boeken

  1. Hitte en Verkikkerd heb ik ook ^^
    Lobsters is ook wel een goeie! Het wordt in ieder geval een boek dat ik lees in de zomer, wat het al snel een zomers boek maakt, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.